Site Loader

Tehnologija je spremenila način dela, komuniciranja, nakupovanja in celo plačevanja blaga. Podjetja in potrošniki nimajo vedno raje gotovine in to vedenje se umika brezstičnim plačilom. Zdaj obstaja nov plačilni sistem, ki je tudi investicijsko sredstvo: kriptovaluta.

Investiranje v kriptovalute – vedno več željnih

Kriptovaluta je vrsta digitalne valute, ki se je pojavila po finančni krizi leta 2008. Če jo imate, lahko obidete tradicionalne načine plačila.

Kriptovalute temeljijo na tehnologiji “blockchain”, ki je skupna baza podatkov o transakcijah, katerih vnose je treba potrditi in šifrirati. Omrežje varujejo ljudje, imenovani “rudarji”, ki za preverjanje transakcij uporabljajo zmogljive računalnike in so nagrajeni z enotami navidezne valute.

Obstajajo trije glavni dejavniki, ki vplivajo na rast cene kriptovalut. Prvič, mediji so nori na povečanje vrednosti in privabljajo nove kupce, ki želijo zaslužiti. Drugič, bolj tradicionalna finančna podjetja investirajo na trgu. In pa tudi povezava med kriptovalutami in zlatom, ki je v skladu s trendi v svetovnem gospodarstvu, daje upanje za hitro povečanje vrednosti.

Razvoj cepiv Covid-19 bi lahko omogočil hitro gospodarsko okrevanje po pandemiji v času, ko vlade in centralne banke še naprej črpajo denar v gospodarstvo – kar bi lahko sprožilo hiter dvig inflacije. Tako nekateri investitorji kriptovaluto vidijo kot hranilnik vrednosti, podobno kot zlato, ki lahko ohrani svojo vrednost v času gospodarskega stresa ali naraščajoče inflacije.

Ne ena, temveč … več njih?

Toda ali je v takšnih nestabilnih časih vredno staviti na eno karto? Odločno – ne! Na srečo obstajajo metode za zmanjšanje tveganja pri investiranju v kriptovalute.

Diverzifikacija je strategija upravljanja tveganj, ki združuje različne investicije v portfelju. Raznolik portfelj vsebuje kombinacijo različnih vrst sredstev in investicijskih instrumentov za omejevanje izpostavljenosti enemu sredstvu ali tveganju. Ta tehnika temelji na predpostavki, da bo portfelj iz različnih vrst sredstev v povprečju prinesel višje dolgoročne dobičke in zmanjšal tveganje lastništva posameznega sredstva, npr. ene kriptovalute.

Cilj diverzifikacije je ublažiti nesistematične dogodke tveganja v portfelju, zato pozitivna uspešnost nekaterih investicij nevtralizira negativne rezultate drugih. Koristi diverzifikacije obstajajo le, če sredstva niso v popolni korelaciji – to pomeni, da se na tržne vplive odzivajo različno in pogosto nasprotno.

Raziskave in matematični modeli so pokazali, da ohranjanje dobro razpršenega portfelja omogoča stroškovno najučinkovitejšo raven zmanjšanja tveganja.

Stellar in Bitcoin Cash z možnostjo za uspeh?

Najbolje je, da začnete diverzificirati svoj investicijski portfelj z izbiro pravih e-kovancev. Na srečo je na trgu veliko zanimivih izdelkov, zlasti – Stellar in Bitcoin Cash.

Stellar je plačilna tehnologija, katere namen je povezati finančne institucije in drastično zmanjšati stroške in čas, potreben za čezmejne prenose.

Delovanje Stellarja je podobno večini decentraliziranih plačilnih tehnologij. Podpira mrežo decentraliziranih strežnikov s porazdeljeno knjigo, ki se posodobi vsakih 2 do 5 sekund na vseh vozliščih. Vsako vozlišče v omrežju Stellar izbere drugačen nabor “zaupanja vrednih” vozlišč. Ko transakcijo potrdijo vsa vozlišča v tem naboru, se šteje za storjeno. Skrajšani postopek je omrežje Stellar neverjetno pospešil in naj bi obdelal kar 1000 omrežnih operacij na sekundo. Stellar žetoni zato veljajo za izjemno zanesljivo rešitev.

Glavni prednosti Bitcoin Cash pa sta nizka cena in hitrost izvajanja transakcij. Večja hitrost verige Bitcoin je mogoča zato, ker je tehnologija Bitcoin Cash bolj prilagodljiva. To pomeni, da lahko več ljudi kadar koli sklepa transakcije na verigi blokov. Razvojna skupina za Bcash hitro implementira rešitve, ki povečajo razširljivost verige blokov, kar ji daje velik potencial za prihodnjo uporabo.

Dva v enem – Netricoin

Obe zgoraj omenjeni valuti lahko kupite kot del revolucionarnega izdelka Netricoin. Netricoin je komplet usposabljanj, webinarjev, e-knjig in učnih pripomočkov, ki so v celoti namenjeni vprašanjem, povezanim z investicijami v kriptovalute, zlasti diverzifikaciji investicijskega portfelja. Učna gradiva so namenjena začetnikom, ki želijo razširiti svoje znanje o kriptovalutah in pravilih investiranja.

Element, po katerem se Netricoin razlikuje od drugih tečajev, so dodane enote kriptovalut – Stellar in Bitcoin Cash, v razmerju 50:50. Vključitev kar dveh kriptovalut je namenjena spodbujanju udeležencev tečajev in webinarjev k diverzifikaciji lastnega premoženja in spodbujanju investicij v kriptovalute. Hkrati je kriptovaluta shranjena na posebnem posredniškem računu, kar odpravlja možnost, da začetniki naredijo napake ali se jim ukrade podatke, ki jih vsebuje. 

Za začetnike?

Poleg izobraževalnih vidikov, o komplet Netricoinu vlada mnenje izdelka, ki je odličen za zaščito kriptovalut. Predvsem se celotna operacija dogaja offline. V posebej zavarovani ovojnici, poslani po nakupu kompleta Netricoin, se nahaja kartica z dostopno kodo Netricoin. Koda na kartici je hkrati login in geslo za račun, na katerem je shranjena kriptovaluta.

Stranka, ki ima kartico Netricoin, ima dostop do vpogleda v vrednost zbrane kriptovalute, vendar je za njeno izplačilo potrebna verifikacija preko e-pošte. Šele po navedbi kartice posredniku in potrditvi identitete je mogoče upravljati z zbranimi sredstvi v e-denarnici. 

Podrobna navodila korak po koraku, kako si ogledati vrednost, izplačati ali upravljati kriptovaluto, se dobi elektronski pošti. V primeru kakršnih koli dvomov se lahko stranka za pomoč ali nadaljnja navodila obrne na službo za stranke.

Varno hranjenje in lahek prevzem

Da bi dobili komplet Netricoin, se je treba obrniti na prodajalca in se dogovoriti za telefonski klic, med katerim bosta predstavljena ponudba in način delovanja izdelka. Po nakupu stranka dobi dostop do izobraževalnih gradiv, poslanih po e-pošti, možnost prijave na webinarje in ogled vrednosti zbrane kriptovalute. Hkrati se pošlje po pošti kartica Netricoin s kodo – dvigne se jo lahko po predložitvi dokumenta, ki potrdi identiteto.

Prevzem zbrane kriptovalute je enako enostaven – treba je stopiti v stik s prodajalcem, navesti kodo in številko denarnice, na katero bodo nakazana sredstva, in počakati na konec postopka. Tako Stellar kot Bitcoin Cash lahko stranka kadar koli unovči.

Komplet Netricoin je izdelek predvsem za začetnike, zlasti ljudi, ki še niso investirali prek spleta ali tega nočejo storiti zaradi možnosti hekerskega napada ali neprijaznih investicijskih predpisov glede trgovanja s kriptovalutami na borzi. Omogoča razmeroma hitro diverzifikacijo portfelja s kriptovalutami in podpira učenje, usmerjeno v profesionalne investicije v virtualne valute.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *