Site Loader

A technológia fejlődése változást hozott abba, hogy az emberek miként dolgoznak, kommunikálnak vásárolnak és fizetnek. A vállalatok és a fogyasztók gyakran kerülik a készpénzhasználatot. Ez a viselkedés utat engedett az érintés nélküli fizetéseknek. Most azonban van egy új fizetési rendszer, amely egyben befektetési eszköz is: a kriptovaluta.

Kriptovalutába való befektetés – egyre többen választják

A kriptovaluta egyfajta digitális valuta, amely a 2008-as pénzügyi válság után jelent meg. Használatával elkerülhetjük a hagyományos fizetési módokat.

A kriptovaluták ún. „blockchain” technológián alapulnak, amely egy általános tranzakciós adatbázis, melynek bejegyzéseit meg kell erősíteni és titkosítani kell. A hálózatot „bányászok”-nak nevezett emberek védik, akik nagy teljesítményű számítógépek segítségével ellenőrzik a tranzakciókat, munkájukért pedig virtuálisvaluta-egységeket kapnak.

Három fő tényező befolyásolja a kriptovaluták emelkedő árát. Először is, a média őrületbe jött értékük növekedése miatt, ezáltal új, profitra törekvő vásárlókat vonzanak. Másodszor, a hagyományosabb pénzügyi vállalkozások is befektetnek e piacon. Végül a kriptovaluták és az arany közötti összefüggés, amely összhangban áll a globális gazdaság tendenciáival, reményt ad az értéknövekedésre.

A Covid-19 vakcinák kifejlesztése lehetővé teheti, hogy a gazdaság gyorsan kiheverje a világjárványt abban az időben, amikor a kormányok és a központi bankok továbbra is pénzt pumpálnak a gazdaságba – ami az infláció rohamos emelkedéséhez vezethet. Tehát egyes befektetők a kriptovalutára az aranyhoz hasonló értéktárolóként tekintenek, amely gazdasági stressz vagy növekvő infláció idején is megtarthatja értékét.

Nem csak egy… több is?

De vajon érdemes mindent egy paklira feltenni ilyen instabil időkben? Persze, hogy nem! Szerencsére vannak kockázatcsökkentő módszerek a kriptovalutákba történő befektetés során.

A diverzifikáció egy kockázatkezelési stratégia, amely a portfólión belül különféle befektetéseket ötvöz. A diverzifikált portfólió különböző eszköztípusok és befektetési eszközök keverékét tartalmazza annak elkerülése érdekében, hogy a kockázati tényező egyetlen eszköz helyzetétől függjön. Ez a technika azon a feltételezésen alapul, hogy a különböző típusú eszközökből álló portfólió átlagosan magasabb hosszú távú hozamot eredményez, és kisebb kockázattal jár, mint egyetlen eszközbe, pl. egy kriptovalutába való befektetés.

A diverzifikáció célja a portfólió nem szisztematikus kockázati eseményeinek mérséklése; egyes befektetések pozitív teljesítménye semlegesíti más befektetések negatív teljesítményét. A diverzifikáció előnyei csak akkor állnak fenn, ha az eszközök nincsenek tökéletesen korrelálva – vagyis különböző és gyakran ellentétes módon reagálnak a piaci hatásokra.

Kutatások és matematikai modellek kimutatták, hogy a jól diverzifikált portfólió fenntartása a kockázatcsökkentés legköltséghatékonyabb szintjének elérését eredményezi.

Stellar és Bitcoin Cash – esély a sikerre?

A legjobb, ha a megfelelő e-érmék kiválasztásával kezded diverzifikálni befektetési portfóliódat. Szerencsére sok érdekes termék található a piacon, különösen – a Stellar és a Bitcoin Cash.

A Stellar egy olyan fizetési technológia, amelynek célja a pénzügyi intézmények összekapcsolása és a határokon átnyúló transzferek költségeinek és idejének drasztikus csökkentése.

A Stellar működése hasonló a legtöbb decentralizált fizetési technológiához. Elosztott adatbázison keresztül támogatja a decentralizált szerverek hálózatát, amelyet 2-5 másodpercenként frissítenek az összes csomóponton. A Stellar hálózat minden csomópontja más és más „megbízható” csomópontokat választ. Amikor a tranzakciót a készlet minden csomópontja megerősíti, akkor tekinthető megerősítettnek. A rövidített eljárás rendkívül gyorssá tette a Stellar hálózatot. Állítólag másodpercenként akár 1000 hálózati műveletet is képes feldolgozni. A Stellar tokenek ezért rendkívül biztos megoldást nyújtanak a jövőre nézve.

A Bitcoin Cash fő előnye az alacsony ár és a tranzakciók végrehajtásának sebessége. A Bitcoin láncban a nagyobb sebesség azért lehetséges, mert a Bitcoin Cash technológia skálázhatóbb. Ez azt jelenti, hogy többen tudnak tranzakciókat lebonyolítani a blokkláncon. A Bcash fejlesztőcsapata gyorsan olyan megoldásokat próbál bevezetni, amelyek növelik a blokklánc skálázhatóságát. Ez nagy lehetőséget kínálna a jövőbeni felhasználás szempontjából.

Kettő az egyben Netricoin készlet

A fent említett két pénznem a forradalmi Netricoin termék részeként vásárolható meg. A Netricoin készlet képzések, webes szemináriumok, e-könyvek és oktatási segédletek összessége, amelyek teljes egészében a kriptovalutákba történő befektetésekkel foglalkoznak, különös tekintettel a befektetési portfólió diverzifikálására. A tananyagok olyan kezdőknek szólnak, akik bővíteni szeretnék a kriptovalutákról és a befektetés szabályairól szóló ismereteiket. 

Az elem, amely megkülönbözteti a Netricoin-t más termékektől, hogy kriptovaluta-egységek is járnak hozzá: Stellar és Bitcoin Cash, 50:50 arányban. Két kriptovalutát is felhasználhatunk ingyenesen. Ennek célja, hogy a tanfolyamok és a webes szemináriumok résztvevőit saját eszközeik diverzifikálására és a kriptovalutákba történő befektetésekre ösztönözzék. Ugyanakkor a kriptovaluta egy speciális közvetítői számlán kerül eltárolásra, ami kiküszöböli annak lehetőségét, hogy a kezdők hibát kövessenek el, vagy mások ellopják az ott lévő adataikat. 

Kezdőknek?

Az oktatási szempontok mellett a Netricoinról az az emberek véleménye, hogy egy igen jól biztosított kriptovaluta. Először is, az egész művelet offline állapotban történik. A Netricoin készlet megvásárlása után speciálisan biztosított borítékban egy kártyát kapunk, amely a Netricoin hozzáférési kódját tartalmazza. A kártyán lévő kód egyben felhasználónév és jelszó is ahhoz a fiókhoz, amelyen a kriptovaluta tárolva van.

A Netricoin készlet kártyával rendelkező ügyfelek hozzáférhetnek az összegyűjtött kriptovaluta értékének megtekintéséhez. Kifizetésükhöz e-mailes ellenőrzésen kell átesni. Az e-pénztárcában felhalmozott pénzeszközök kezeléséhez a közvetítő ellenőrzi személyazonosságunkat. 

E-mailben részletes utasításokat kapunk arról, hogy hogyan figyelhetjük meg értékének növekedését, hogyan fizethetjük ki, vagy kezelhetjük kriptovalutáinkat. Bármilyen kérdés esetén a vevő segítségért vagy további utasításokért fordulhat a szolgáltatóhoz.

Biztonságos tárolás és könnyű átvétel

A Netricoin beszerzéséhez fel kell venni a kapcsolatot az eladóval és meg kell beszélni vele egy időpontot, amikor felhívhat, bemutathatja az ajánlatot és a termék működésének részleteit. A vásárlás után az ügyfél hozzáférést kap az e-mailben elküldött oktatóanyagokhoz, regisztrálhat a webes szemináriumokra, és megtekintheti az összegyűjtött kriptovaluta értékét. A kódot tartalmazó Netricoin Kártyát postai úton küldik el, amely a személyazonosságot igazoló dokumentum bemutatása után átvehető.

Az összegyűjtött kriptovaluták átvétele ugyanilyen egyszerű – vedd fel a kapcsolatot az eladóval, add meg a kódot és a pénztárca számát, ahová az összeget átutalják, és várd meg a művelet végét. A Stellart és a Bitcoin Cash-t az ügyfél bármikor kifizettetheti.

A Netricoin készlet elsősorban kezdőknek, valamint különösen azok számára szánt termék, akik még nem fektettek be online, vagy nem akarják ezt megtenni a hackertámadások lehetősége, vagy a tőzsdén történő kriptovaluta-kereskedelemmel kapcsolatos negatívan ható befektetési szabályozások miatt. Lehetővé teszi a portfólió kriptovalutákkal történő, viszonylag gyors diverzifikációját, és elősegíti a virtuális pénznemekbe történő befektetések elsajátítását.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *