Site Loader

Tehnologia a schimbat modul în care oamenii lucrează, comunică, cumpără și chiar plătesc pentru bunuri. Companiile și consumatorii nu preferă întotdeauna plata în numerar, iar acest comportament cedează loc plăților fără contact. Acum există un nou sistem de plăți, fiind totodată și un activ de investiții: criptovaluta.

Investiția în criptovalute – tot mai mulți doritori

Criptovaluta este un tip de valută digitală, care a apărut după criza financiară din 2008. Deținerea acesteia vă permite să ocoliți metodele tradiționale de plată.

Criptovalutele se bazează pe tehnologia „blockchain”, care este o bază de date comună a tranzacțiilor ale căror intrări trebuie confirmate și criptate. Rețeaua este protejată de persoanele numite „mineri”, care folosesc computere cu o mare putere de verificare a tranzacțiilor și sunt recompensați cu unități de monedă virtuală.

Există trei factori principali care determină creșterea prețului criptovalutelor. În primul rând, mass-media este înnebunită după creșterea valorii, atrăgând noi cumpărători, care doresc să obțină profit. În al doilea rând, firmele financiare mai tradiționale investesc pe piață. Iar în cele din urmă, corelația dintre criptovalute și aur, care este în concordanță cu tendințele economiei globale, oferă speranță pentru o creștere iminentă a valorii.

Dezvoltarea vaccinurilor Covid-19 ar putea permite o redresare economică rapidă după pandemie, într-un moment în care guvernele și băncile centrale continuă să pompeze bani în economie – ceea ce ar putea declanșa o creștere a inflației. Așadar, unii investitori văd criptovaluta ca un depozit de valoare, similar cu aurul, care își poate păstra valoarea în perioade de stres economic sau de creștere a inflației.

Nu una, ci… câteva? 

Dar merită să pariați totul pe o carte în momente atât de instabile? Cu siguranță – nu! Din fericire, există modalități de a reduce riscul atunci când investiți în criptovalute.

Diversificarea este o strategie de gestionare a riscurilor, care combină o varietate de investiții în cadrul unui portofoliu. Un portofoliu diversificat conține un amestec de diferite tipuri de active și instrumente de investiții pentru a limita expunerea la un singur activ sau risc. Această tehnică se bazează pe presupunerea că un portofoliu format din diferite tipuri de active va produce în medie profituri mai mari pe termen lung și va reduce riscul de a deține un activ individual, de exemplu, o criptovalută.

Diversificarea vizează atenuarea evenimentelor nesistematice de risc din portofoliu, astfel încât rezultatele pozitive ale unor investiții neutralizează performanța negativă a altora. Beneficiile diversificării apar numai atunci când activele nu sunt perfect corelate – adică reacționează în moduri diferite, și adesea în sens opus, la influențele pieței.

Cercetările și modelele matematice au arătat că menținerea unui portofoliu bine diversificat oferă cel mai rentabil nivel de reducere a riscului.

Stellar și Bitcoin Cash cu șansă de succes?

Cel mai bine este să începeți să vă diversificați portofoliul de investiții alegând monedele electronice potrivite. Din fericire, există multe produse interesante pe piață, în special – Stellar și Bitcoin Cash.

Stellar este o tehnologie de plată, care are ca scop conectarea instituțiilor financiare și reducerea drastică a costurilor și a timpului necesar transferurilor transfrontaliere.

Funcționarea Stellar este similară celor mai multe tehnologii de plată descentralizate. Servește o rețea de servere descentralizate cu un registru distribuit, care se actualizează la fiecare 2 până la 5 secunde pe toate nodurile. Fiecare nod din rețeaua Stellar selectează un set diferit de noduri „de încredere”. Când o tranzacție este confirmată de toate nodurile din acest set, aceasta este considerată drept confirmată. Procesul scurtat a făcut ca rețeaua Stellar să fie extrem de rapidă și se spune că procesează până la 1.000 de operațiuni de rețea pe secundă. Prin urmare, token-urile Stellar sunt considerate a fi o soluție extrem de rezistentă pentru viitor.

La rândul său, principalele avantaje ale Bitcoin Cash sunt prețul său scăzut și viteza cu care sunt efectuate tranzacțiile. Este posibilă o viteză mai mare pe lanțul Bitcoin, deoarece tehnologia Bitcoin Cash este mai scalabilă. Aceasta înseamnă că mai multe persoane pot tranzacționa pe lanțul block în orice moment. Echipa de programatori Bcash implementează rapid soluții, care măresc scalabilitatea blockchain-ului, ceea ce îi oferă un potențial mare pentru utilizarea viitoare.

Doi în unu – Netricoin

Ambele valute menționate mai sus pot fi achiziționate ca parte a produsului revoluționar Netricoin. Setul Netricoin este un set de școlarizări, seminarii web, cărți electronice și mijloace de învățământ, dedicate pe deplin problemelor legate de investițiile în criptovalute, în special – diversificării portofoliului de investiții. Materialele de instruire sunt destinate începătorilor care doresc să își extindă cunoștințele despre criptovalute și regulile de investiții.

Elementul care distinge Netricoin de alte cursuri sunt unitățile de criptovalute atașate acestuia – Stellar și Bitcoin Cash, în raportul 50:50. Adăugarea a până la două criptovalute gratuite este concepută pentru a încuraja participanții la cursuri și seminarii web să își diversifice propriile active și să încurajeze investițiile în criptovalute. În același timp, criptovaluta este stocată pe un cont special de broker, ceea ce elimină posibilitatea începătorilor de a greși sau de a fura datele conținute în acesta.

Pentru începători?

În plus față de aspectele educaționale, Netricoin are opinia unui produs care este excelent în asigurarea criptovalutelor. În primul rând, întreaga operațiune are loc în trib offline. Într-un plic special securizat, trimis după achiziționarea setului Netricoin, se află cardul cu codul de acces Netricoin. Codul de pe card este atât login-ul, cât și parola la contul pe care este stocată criptovaluta.

Clientul care deține Cardul Netricoin are acces de a vizualiza valoarea criptovalutei acumulate. Însă, pentru a o retrage, este necesară verificarea prin e-mail. Doar după primirea confirmării din partea brokerului și verificarea identității, este posibil să gestionați fondurile acumulate în portofelul electronic.

O instrucțiune detaliată pas cu pas, despre cum să interpretați valoarea, să retrageți sau să gestionați criptovaluta, este furnizată prin e-mail. În caz de dubii, cumpărătorul poate contacta biroul de servicii pentru ajutor sau instrucțiuni suplimentare.

Depozitare sigură și preluare ușoară

Pentru a obține setul Netricoin, vă rugăm să contactați vânzătorul și să stabiliți o consultație telefonică, în cadrul căreia va fi prezentată oferta  și modul în care funcționează produsul. După achiziție, clientul obține acces la materialele educaționale trimise prin e-mail, posibilitatea de a se înscrie la seminarii web și de a vizualiza valoarea criptovalutei acumulate. În același timp, Cardul Netricoin cu codul va fi trimis prin poștă – acesta poate fi ridicat după prezentarea unui document care confirmă identitatea dumneavoastră.

Primirea criptovalutei acumulate este la fel de ușoară – contactați vânzătorul, furnizați codul și numărul portofelului către care vor fi transferate fondurile și așteptați finalul acțiunii. Atât Stellar, cât și Bitcoin Cash pot fi încasate în orice moment de către client.

Setul Netricoin este un produs în principal pentru începători, în special pentru persoanele care nu au investit încă online sau nu vor să facă acest lucru din cauza posibilității unui atac de hacker sau a reglementărilor neprietenoase ale investitorilor cu privire la tranzacționarea criptovalutelor la bursă. Permite diversificarea relativ rapidă a portofoliului cu ajutorul criptovalutelor și susține învățarea spre direcția investițiilor profesionale în monedă virtuală.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *