Site Loader

Teknologia on muuttanut tapaa, jolla ihmiset työskentelevät, kommunikoivat, ostavat ja jopa maksavat tavaroista. Yritykset ja kuluttajat eivät enää aina pidä käteistä parempana, ja tämä käyttäytyminen tekee tilaa pyyhkäisymaksuille. Nyt on tullut uusi maksamisjärjestelmä, joka on samalla myös sijoitusomaisuus: kryptovaluutta.

Sijoittaminen kryptovaluuttaan – halukkaita yhä enemmän

Kryptovaluutta on digitaalisen valuutan muoto, joka syntyi vuoden 2008 finanssikriisin jälkeen. Sen omistaminen mahdollistaa perinteisten maksutapojen ohittamisen.

Kryptovaluutat perustuvat “blockchain”- eli lohkoketju -teknologiaan, joka on maksutapahtumien yhteinen tietokanta ja jonka merkinnät on vahvistettava ja salattava. Verkkoa suojaavat “kaivostyöläisksi” nimitetyt henkilöt, jotka käyttävät tehokkaita tietokoneita tapahtumien todentamiseen ja palkitaan virtuaalivaluutan yksiköillä.

On kolme päätekijää, jotka vaikuttavat kryptovaluuttojen hinnan nousuun. Ensinnäkin, tiedotusvälineet hullaantuvat  arvon noususta ja houkuttelevat uusia ostajia, jotka haluavat ansaita rahaa. Toiseksi perinteisemmät rahoitusyhtiöt sijoittavat tähän markkinaan. Lopuksi kryptovaluuttojen ja kullan välinen korrelaatio, joiden hinnat liikkuvat sopusoinnussa maailmantalouden suuntausten kanssa antaen toivoa välittömästä arvon noususta.

Covid-19 -rokotteiden kehittäminen voisi mahdollistaa nopean taloudellisen elpymisen pandemian jälkeen, jolloin hallitukset ja keskuspankit jatkavat rahan pumppaamista talouteen – mikä voi laukaista inflaation kiihtymisen. Jotkut sijoittajat näkevät kryptovaluutan arvovarantona, joka on kuin kulta, joka voi säilyttää arvonsa taloudellisen paineen tai kasvavan inflaation aikana.

Enemmän kuin yksi, vaan… muutama?

Mutta kannattaako panna kaikki yhden kortin varaan näin epävakaina aikoina? -Varmasti ei! Onneksi on olemassa menetelmiä riskien vähentämiseksi sijoittamalla kryptovaluuttoihin.

Hajauttaminen on riskienhallintastrategia, joka yhdistää erilaisia ​​sijoituksia salkkuun. Hajautettu salkku sisältää sekoituksen erilaisia ​​omaisuuserätyyppejä ja sijoitusinstrumentteja, jotta voidaan rajoittaa yhden omaisuuserän altistumista tai riskiä. Tämä tekniikka perustuu olettamukseen, että erityyppisistä varannoista koostuva salkku tuottaa keskimäärin suurempia pitkäaikaisia ​​voittoja ja pienentää riskiä, joka syntyy yksittäisen omaisuuserän, esimerkiksi yhden kryptovaluutan, omistamisesta.

Hajauttamisen tarkoituksena on lieventää salkun ei-systemaattisia riskitapahtumia, joten joidenkin sijoitusten positiivinen tulos neutraloi toisten negatiivista kehitystä. Hajauttamisen edut toteutuvat vain, jos omaisuuserät eivät ole täydellisessä korrelaatiossa – toisin sanoen ne reagoivat markkinoiden vaikutuksiin eri tavoin ja usein päinvastaisin.

Tutkimukset ja matemaattiset mallit ovat osoittaneet, että hyvin hajautetun salkun ylläpito antaa kannattavimman riskinvähennystason.

Stellarin ja Bitcoin Cashin menestysmahdollisuudet?

On parasta alkaa monipuolistaa sijoitussalkkua valitsemalla oikeat e-kolikot. Onneksi markkinoilla on monia mielenkiintoisia tuotteita, erityisesti – Stellar ja Bitcoin Cash.

Stellar on maksuteknologia, jonka tarkoituksena on yhdistää rahoituslaitokset ja vähentää huomattavasti kansainvälisten tilisiirtojen kustannuksia ja niihin tarvittavaa aikaa.

Stellarin toiminta on samanlaista kuin useimpien hajautettujen maksuteknologioiden. Se tukee hajautettujen palvelimien verkkoa, joilla on hajautettu pääkirja, joka päivitetään 2-5 sekunnin välein kaikissa solmupisteissä. Jokainen Stellarin solmu valitsee toisen joukon “luotettavia” solmuja. Kun kaikki tämän ryhmän solmut vahvistavat tapahtuman, se katsotaan vahvistetuksi. Lyhennetty prosessi on tehnyt Stellar-verkosta erittäin nopean ja sen sanotaan käsittelevän jopa 1000 verkkotapahtumaa sekunnissa. Stellarin tokeneita pidetään siksi erittäin lupaavana tulevaisuuden ratkaisuna.

Bitcoin Cashin tärkeimmät edut ovat puolestaan ​​sen alhainen hinta ja tapahtumien suorittamisen nopeus. Suurempi nopeus Bitcoin -ketjussa on mahdollista, koska Bitcoin Cash -teknologia on skaalautuva. Tämä tarkoittaa, että suurempi joukko toimijoita voi toteuttaa kauppatapahtumia blockchainilla tietyllä hetkellä. Bcash -ohjelmoijatiimi  tuo nopeasti käyttöön ratkaisuja, jotka lisäävät lohkoketjun skaalautuvuutta, mikä antaa sille suuren käyttöpotentiaalin tulevaisuudessa.

Kaksi yhdessä – Netricoin-setti

Molempia edellä mainittuja valuuttoja voi ostaa osana vallankumouksellista Netricoin -tuotetta. Netricoin on setti koulutustapahtumia, verkkoseminaareja, e-kirjoja ja tieteellisä apuvälineitä, jotka on omistettu täysin krypto-valuuttoihin tehtäville investoinneille, erityisesti – sijoitussalkun hajauttamiselle. Koulutusmateriaalit on tarkoitettu aloittelijoille, jotka haluavat laajentaa tietämystään kryptovaluutoista ja sijoitustoiminnan periaatteista.

Tekijä, joka erottaa Netricoinin muista koulutuskursseista, ovat siihen liitetyt kryptovaluuttayksiköt – Stellar ja Bitcoin Cash, suhteessa 50:50. Jopa kahden kryptovaluutan liittäminen siihen ilmaiseksi on tarkoitettu kannustamaan kurssien ja verkkoseminaarien osallistujia monipuolistamaan omaa omaisuuttaan ja kannustamaan kryptovaluuttoihin investointiin. Samalla kryptovaluutta tallennetaan erityiselle välittäjätilille, mikä eliminoi mahdollisuuden, että aloittelija tekee virheitä tai tapahtuu tietovarkauksia.

Aloittelijoilleko?

Koulutusnäkökohtien lisäksi Netricoinilla on mielipide tuotteena, joka selviytyy erinomaisesti kryptovaluuttojen turvaamisesta. Ensinnäkin koko toiminta tapahtuu offline -tilassa. Erityisesti suojatussa kirjekuoressa, joka lähetetään Netricoin-setti ostamisen jälkeen, on  Netricoin-pääsykoodi kortti. Kortin koodi on sekä kirjautumistunnus että salasana tilille, jolle salausvaluutta on tallennettu.

Netricoin-kortin omistavalla asiakkaalla on pääsy tarkastelemaan kertyneen kryptovaluutan arvoa, mutta sen ulosmaksuun vaaditaan sähköpostivahvistus. Vasta kun välittäjälle on annettu kortin tiedot ja henkilöllisyys on varmistettu, on mahdollista hallita e-lompakkoon kertyneitä varoja.

Yksityiskohtaiset vaiheittaiset ohjeet arvon tarkastelemiseen, kryptovaluutan nostamiseen tai hallintaan annetaan sähköpostitse. Minkä tahansa epävarmuuden ilmetessä ostaja voi ottaa yhteyttä asiakaspalvelutoimistoon saadakseen apua tai lisäohjeita.

Turvallinen tallennus ja helppo  vastaanotto

Saadakseen Netricoin-setti on otettava yhteyttä myyjään ja sovittava puhelinsoitosta, jonka aikana tarjous ja tuotteen toimintatapa esitellään. Ostamisen jälkeen asiakas saa pääsyn sähköpostilla lähetettyihin oppimateriaaleihin, mahdollisuuden rekisteröityä webinaareihin ja tarkastella kertyneen kryptovaluutan arvoa. Samanaikaisesti hänelle lähetetään postitse Netricoin-kortti, jossa on koodi – sen voi vastaanottaa todistamalla henkilöllisyytensä.

Kertyneen kryptovaluutan vastaanottaminen on yhtä helppoa – on otettava yhteyttä myyjään, annettava koodi ja lompakon numero, johon varat siirretään, ja odotettava toimenpiteen päättämistä. Asiakas voi nostaa milloin tahansa sekä Stellarin että Bitcoin Cashin varat.

Netricoin-setti on pääasiassa aloittelijoille tarkoitettu tuote, etenkin heille, jotka eivät ole siihen mennessä vielä investoineet verkossa tai eivät halua tehdä sitä hakkerihyökkäyksen mahdollisuuden huomioon ottaessaan tai sijoittajalle hankalien pörssin kryptovaluuttakauppavaihdon säännösten takia. Setti mahdollistaa salkun suhteellisen nopean hajauttamisen kryptovaluuttojen avulla ja se tukee oppimista kohti ammattimaista virtuaalivaluuttaan sijoittamista.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *