Site Loader

Criptovalutele sunt denumite deseori valutele viitorului, însă înainte de toate, aparțin de cele mai populare active de investiție ale secolului XXI. Însă cum să începem o investiție, dacă niciodată nu am avut contact cu criptovaluta?

Investire… distracție sau profesie

Astăzi majoritatea activelor pot fi cumpărate online, ceea ce înseamnă că accesul la multe piețe internaționale este relativ simplu. Chiar și persoanele care au o muncă cu normă întreagă sau copii în casă, pot investi – asta este doar chestiunea găsirii pieței corespunzătoare și a propriilor posibilități.

Asta însă nu înseamnă că investițiile sunt o afacere ușoară; dimpotrivă, poate fi foarte complicată. În funcție de opțiunea aleasă, investiția poate deveni o ocazie de carieră cu normă întreagă, cu jumătate de normă, sau pur și simplu un mod pentru generarea de venit suplimentar.

Oamenii cred deseori, că comercianții cu normă întreagă, cu grade avansate și origine înaltă, lucrează doar pentru băncile de investiții. De asemenea este răspândită ideea, că pentru a face comerț, este nevoie de o cantitate mare de capital și timp, care pot fi sacrificate. Există însă soluții alternative.

Prima opțiune – și probabil cea mai ușoară, pentru că este atât de elastică și nu deranjează în viața zilnică – este comerțul de acasă. Însă tranzacționarea zilnică cu acțiuni de acasă este de asemenea una dintre cele mai intensive tipuri de investiții în cazul capitalului. Acest lucru se întâmplă, pentru că cererea minimă de capital pentru comerciantul care face comerț zilnic, este pe burse cel mai des, de aproximativ 25 000 $, iar această sumă trebuie să fie menținută tot timpul. Dacă soldul contului scade sub acest minim, acesta nu va putea efectua tranzacțiile zilnice, până când nivelul minim al capitalului nu este reîntors (prin depunerea de numerar sau valori imobiliare).

De aceea, persoanele care vor să facă comerț de acasă, deseori apelează la alte active – precum criptovalutele, în cazul cărora nu este necesar o depunere proprie enormă.

Investiția modernă – criptovalutele

Deși investițiile criptovalutare sunt relativ o formă de investiție nouă, erau de un mare interest deja din anul 2013. Atunci, marile corporații au început să analizeze criptovalutele ca o activă de investiție. Tocmai interesul pentru această formă de investiție a fost prescris pentru doi factori: un mare potențial de câștiguri și posibilitatea obținerii criptovalutelor în alt mod decât cumpărarea valutei tradiționale, așadar fenomenul săpării (mining). 

Cu trecerea timpului, caracteristica investițiilor în criptovalute a început să se schimbe. Subiectul îi atingea din ce în ce mai puțin pe pasionații tehnologici și mai frecvent pe speculatorii profesioniști, care au început să prefere operațiile pe Bitcoin pe lângă cele efectuate pe Forex. Comisioanele percepute de cele mai mari criptoburste virtuale au început să devină din ce în ce mai mici, ceea ce în final a cus la aglomerarea popularității caselor de schimb. Vârful popularității acestei forme de investire a decurs cu recordul cursului Bitcoin, atunci subiectul criptovalutelor apărând în presă foarte cursiv. Însă bula Bitcoinului s-a spart, iar mining-ul a devenit neprofitabil – de la începutul anului 2018 se vorbește mai mult despre investițiile în criptovalutele alternative.

Ripple – o investiție bună

Ripple este sistemul de decontări a plăților și rețeaua de schimbare a valutelor, care poate procesa tranzacții în întreaga lume. Ripple, servește ca un agent de întredere între tranzacțiile dintre două părți, pentru că poate confirma repede faptul că schimbarea a decurs corespunzător. Ripple ușurează schimbarea diferitelor monede fiduciare, criptovalutelor precum Bitcoin și chiar a mărfurilor, precum aurul.

„Ripple a fost proiectat de la bun început, pentru ca de regulă să înlocuiască SWIFT-ul [rețeaua de top de transfer de bani] sau să înlocuiască într-un alt mod stratul de decontări dintre instituțiile financiare principale”, spune Pat White, directorul general Bitwave.

De fiecare dată când utilizatorii efectuează tranzacții în afara rețelei, rețeaua preia o taxă mică sub forma criptovalutei XRP. Taxa standard pentru efectuarea tranzacțiilor din Ripple este de 0,00001 XRP, adică foarte puțin în comparație cu taxele preluate de bănci pentru efectuarea plăților transfrontaliere.

XRP este criptovaluta care funcționează pe XRP Ledger, blockchain proiectat de Jeda McCaleb, Arthur Britto și Davida Schwartz. McCaleb și Britto au fondat Ripple și au utilizat XRP pentru ușurarea tranzacțiilor din rețea. XRP poate fi cumpărat ca investiție, monedă de schimb pe alte criptovalute, sau ca un mod pentru finanțarea tranzacțiilor din rețeaua Ripple.

Merită observat faptul că blockchain XRP funcționează puțin diferit decât majoritatea altor criptovalute. Alte criptovalute își deschid registrele tranzacțiilor și procesele de verificare pentru oricine poate soluționa repede ecuațiile complexe, însă tranzacțiile sunt sigure, pentru că majoritatea deținătorilor de registre trebuie să fie de acord cu verificarea, pentru a le adăuga. În cazul Ripple, când apar tranzacții noi, verificatorii își actualizează registrele la fiecare trei și până la cinci secunde, asigurându-se că se potrivesc cu alte registre. Dacă intervin inconveniențe, conexiunea se rupe. Mulțumită acesteia Ripple poate în siguranță și eficient să verifice tranzacțiile, ceea ce îi oferă avantaj față de alte criptovalute, precum cele ca Bitcoin.

Ripple este rețeaua deosebit de utilă pentru multe organizații mari, ceea ce face ca tokenul XRP să ia în valoare considerabil de câțiva ani.

Pachet Ripple – învață investire

De la o anumită perioadă, este disponibil noul mod pentru învățare în domeniul investițiilor în criptovaluta Ripple. Aici este vorba despre pachetele educaționale cu criptovalută, în acest caz despre – Pachetul Ripple. Pachetul Ripple este setul de e-book-uri, webinarii și materiale de școlarizare, destinate începătorilor, care visează la investițiile în această valută de viitor. Pentru Pachetul Ripple este alăturat codul special și cardul, prin intermediul căruia se pot primi gratis câteva unități de tokenuri XRP și să se înceapă primele investiții.

Pachet Ripple oferă materiale interesante și extinse de școlarizare, disponibile în cadrul pachetului și conține compendiul extins de informații, nu doar pe tema celor mai noi trendințe din investirea în e-monete, dar de asemenea și despre investire în general. Toate acestea, fac împreună ca acest tip de pachete să fie extrem de dorite de oricine și-ar dori să își înceapă aventura cu investițiile în valuta virtuală.

Însă cum funcționează?

În ce mod Pachetul Educațional Ripple se descurcă cu asigurarea criptovalutelor? Înainte de toate, întreaga operație se întâmplă în modul offline. Într-un plic special asigurat, trimis după cumpărarea pachetului, se află Cardul Ripple, cu Codul Ripple aleatoriu generat. Codul Ripple de pe card este în același timp login-ul și parola către contul, pe care este păstrată criptovaluta.

Persoana care deține Codul Ripple are acces la vizualizarea valorii criptovalutei depuse, însă pentru a o retrage, este nevoie de verificarea prin intermediul e-mailului. Abia după oferirea Codului Ripple intermediarului și verificarea identității, este posibilă gestionarea fondurilor depuse în e-portofel. 

Instrucțiunea exactă pas cu pas, despre cum se poate vizualiza valoarea, retragerea sau gestionarea criptovalutei, este transmisă pe e-mail. În cazul oricăror îndoieli, deținătorul Pachetului poate contacta biroul de servicii pentru ajutor sau alte instrucțiuni.

Pachetul Ripple poate fi obținut numai în cadrul Pachetului Educațional. Pentru a-l obține, trebuie să contactăm vânzătorul pe e-mail și să stabilim discuția telefonică, în cadrul căreia este prezentată oferta și modul de funcționare al pachetului. După cumpărare, clientul obține accesul la materialele educaționale trimise pe e-mail, posibilitatea înscrierii la webinarii, dar de asemenea accesul la vizualizarea criptovalutei depuse. În același timp îi este trimis poștal Cardul Ripple cu codul – acesta poate fi ridicat după arătarea documentului care confirmă identitatea.

Pachet Ripple… opiniile clienților

Pachetul Ripple are opiniile metodei inovatoare pentru obținerea materialelor, dar de asemenea a cantității gratuite de criptovalute. Din acest motiv, atât printre clienți, cât și pe blogurile din industrie se pot găsi multe comentarii. Se pare că majoritatea clienților care au cumpărat Pachetul Ripple, își exprimă opinii foarte pozitive pe tema acestuia.

•            Am obținut foarte repede materialele de școlarizare și am primit criptovaluta … pot începe învățarea de la bază

Nick: Iacob

•            Intermediarul m-a speriat puțin, dar mulțumită lui nu trebuie să mă mai ocup imediat de investirea în criptovalutele mele, așadar în final am o opinie bună. Pe lângă asta, Ripple ultima dată și-a mărit valoarea, fiind o valută bună.

 Nick: Mălinu

 •           eu deja mai devreme am cumpărat valută ripple de câteva mii și acum am primit pachetele și cardul ripple, m-a contactat intermediarul și mi-a explicat ceva, dar aștept să citesc materialele

Nick: AndreiV

 •           Pachete asemănătoare am mai văzut și cred că sunt disponibile de ani, însă dacă se mențin atâta timp pe piață, probabil eficiența lor nu poate fi refuzată. Primești împreună educație și cripto – o ofertă destul de ok

Nick: EnacheCristi

Se pare că Pachetul Ripple este o soluție bună pentru începători, care combină în sine teoria investițiilor cu practica sub forma propriei valute. Setul asigură accesul la școlarizări, dar face de asemenea posibilă experimentarea investiției în e-moneda Ripple. Un avantaj mare a acestui tip de produse, este faptul că clientul plătește numai pentru materialele educaționale, între timp criptovalutele obținându-le gratuit. În rezultat, se poate începe repede prima investiție și aventura cu criptovalutele, care au un potențial să mai reziste mulți ani.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *