Site Loader

Τα κρυπτονομίσματα ονομάζονται συχνά νομίσματα του μέλλοντος, αλλά κυρίως είναι ένα από τα πιο δημοφιλή επενδυτικά μέσα του 21ου αιώνα. Πώς να ξεκινήσετε λοιπόν μία επένδυση, αν δεν είχατε ποτέ επαφή στο παρελθόν με τα κρυπτονομίσματα;

Επένδυση… διασκέδαση ή επάγγελμα

Τη σημερινή εποχή τα περισσότερα επενδυτικά αγαθά μπορούν να αγοραστούν μέσω διαδικτύου, κάτι που σημαίνει ότι η πρόσβαση σε πολλές διεθνείς αγορές είναι σχετικά εύκολη. Ακόμη και άτομα που εργάζονται σε πλήρη απασχόληση ή έχουν παιδιά στο σπίτι, μπορούν να επενδύουν – είναι μόνο θέμα εύρεσης της κατάλληλης αγοράς και των σωστών ευκαιριών.

Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι οι επενδύσεις είναι μία εύκολη επιχείριση, αλλά αντιθέτως μπορεί να είναι πολύ περίπλοκες. Ανάλογα με την επιλεγμένη μορφή, η επένδυση μπορεί να αποτελέσει μία ευκαιρία για καριέρα με ωράριο πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης ή απλά ένας τρόπος για επιπλέον εισόδημα.

Οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν ότι οι επενδυτές πλήρους απασχόλησης με προηγμένα πτυχία και υψηλές γνώσεις, εργάζονται μόνο για τις επενδυτικές τράπεζες. Εξίσου επικρατεί η θεωρία ότι για να κάνει κάποιος συναλλαγές, πρέπει να έχει έχει υψηλά κεφάλαια και πολύ χρόνο. Υπάρχουν ωστόσο και εναλλακτικές λύσεις.

Η πρώτη επιλογή – και ίσως και η ευκολότερη, επειδή είναι τόσο ευέλικτη που δεν σας εμποδίζει στην καθημερινή σας ζωή – είναι οι συναλλαγές από το σπίτι. Ωστόσο, το day trading από το σπίτι είναι επίσης μία από τις πιο έντονες παραλλαγές επένδυσης. Αυτό συμβαίνει επειδή η ελάχιστη απαίτηση κεφαλαίου για έναν καθημερινό επενδυτή, είναι στα χρηματιστήρια συνήθως περίπου 25 000 $, ενώ το ποσό αυτό πρέπει να διατηρείται όλη την ώρα. Εάν το υπόλοιπο του λογαριασμού πέσει κάτω από αυτό το ελάχιστο, δεν θα μπορεί να προχωρήσει σε καθημερινές συναλλαγές μέχρι να επανέλθει το ελάχιστο επίπεδο κεφαλαίου (μέσω κατάθεσης μετρητών ή χρεογράφων).

Γι’ αυτό και τα άτομα που επιθυμούν να επενδύουν από το σπίτι συχνά στρέφονται σε άλλα επενδυτικά αγαθά όπως τα κρυπτονομίσματα, όπου δεν απαιτείται η κατοχή μεγάλου χρηματικού ποσού.

Μία σύγχρονη επένδυση – κρυπτονομίσματα

Αν και οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα είναι σχετικά μία νέα μορφή επένδυσης, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον ήδη από το 2013. Τότε μεγάλες επιχειρήσεις ξεκίνησαν να θεωρούν τα κρυπτονομίσματα ως ένα επενδυτικό αγαθό. Το ενδιαφέρον για αυτή τη μορφή επενδύσεων αποδόθηκε σε δυο παράγοντες: υψηλά πιθανά κέρδη και δυνατότητα απόκτησης κρυπτονομισμάτων με τρόπο διαφορετικό από την αγορά σε παραδοσιακά νομίσματα, δηλαδή το φαινόμενο της εξόρυξης (mining). 

Με την πάροδο του χρόνου, τα χαρακτηριστικά των επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα άρχισαν να αλλάζουν. Το θέμα αυτό απασχολούσε όλο και λιγότερο του λάτρεις της τεχνολογίας, πιο συχνά τους επαγγελματίες κερδοσκόπους οι οποίοι άρχισαν να προτιμούν τις λειτουργίες του Bitcoin από αυτές που πραγματοποιούνταν στο forex. Οι προμήθειες που χρεώνονταν από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά χρηματιστήρια άρχισαν να μειώνονται, γεγονός που οδήγησε στην εξασθένηση της δημοτικότητας των ανταλλακτηρίων. Η κορυφή της δημοτικότητας αυτού του είδους επένδυσης συνέπεσε με το ποσοστό ρεκόρ του Bitcoin, ενώ τότε το θέμα των κρυπτονομισμάτων εμφανίστηκε και στα βασικά μέσα ενημέρωσης. Η φούσκα του Bitcoin ωστόσο έσκασε και η εξόρυξη έπαψε να είναι κερδοφόρα – από τις αρχές του 2018 γίνεται λόγος περισσότερο για τις επενδύσεις σε εναλλακτικά κρυπτονομίσματα.

Ripple – μία καλή επένδυση

Το Ripple είναι ένα σύστημα εξόφλησης πληρωμών και δίκτυο ανταλλαγής νομισμάτων, που μπορεί να εκτελεί συναλλαγές σε όλο τον κόσμο. Το Ripple χρησιμοποιείται ως ένας έμπιστος αντιπρόσωπος μεταξύ δυο μερών μιας συναλλαγής, επειδή μπορεί να επιβεβαιώσει άμεσα ότι η ανταλλαγή ήταν επιτυχής. Το Ripple διευκολύνει την ανταλλαγή διαφόρων παραστατικών νομισμάτων, όπως το Bitcoin ή ακόμη και αγαθών όπως ο χρυσός.

«Το Ripple δημιουργήθηκε από την αρχή για να αντικαταστήσει ουσιαστικά το SWIFT [το κορυφαίο δίκτυο μεταφοράς χρημάτων] ή να αντικαταστήσει με διαφορετικό τρόπο την εκτέλεση πληρωμών μεταξύ μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων», λέει ο Pat White, διευθύνων σύμβουλος της Bitwave.

Κάθε φορά που οι χρήστες πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω του δικτύου, αυτό λαμβάνει μία μικρή χρέωση με τη μορφή κρυπτονομίσματος XRP. Η τυπική χρέωση για μία συναλλαγή με το Ripple είναι 0,00001 XRP, δηλαδή ένα ποσό πολύ μικρό σε σχέση με τις χρεώσεις των τραπεζών για την εκτέλεση διασυνοριακών πληρωμών.

Το XRP είναι ένα κρυπτονόμισμα που λειτουργεί στο XRP Ledger, ένα blockchain σχεδιασμένο από τους Jed McCaleb, Arthur Britto και David Schwartz. Ο McCaleb και ο Britto ίδρυσαν το Ripple και χρησιμοποίησαν το XRP για να διευκολύνουν τις συναλλαγές στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να αγοράσετε XRP ως επένδυση, ως ένα νόμισμα για ανταλλαγή με άλλα κρυπτονομίσματα ή ως τρόπο χρηματοδότησης συναλλαγών στο δίκτυο Ripple.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το blockchain XRP λειτουργεί κάπως διαφορετικά σε σχέση με τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα. Τα άλλα κρυπτονομίσματα δημιουργούν τα δικά τους λογιστικά βιβλία και διαδικασίες επαλήθευσης για οποιονδήποτε μπορεί να λύσει πολύπλοκες εξισώσεις, αλλά οι συναλλαγές είναι ασφαλείς επειδή οι περισσότεροι λογιστές πρέπει να συμφωνήσουν για την επαλήθευση ώστε να τα προσθέσουν. Στην περίπτωση του Ripple, όταν εμφανίζονται νέες συναλλαγές, οι επαληθευτές ενημερώνουν το βιβλία τους κάθε τρία έως πέντε δευτερόλεπτα και βεβαιώνουν ότι ταιριάζουν με άλλα βιβλία. Εάν υπάρχει ασυμφωνία τότε διακόπτουν τη σύνδεση. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί το Ripple να επαληθεύει τις συναλλαγές με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, προσφέροντάς του πλεονέκτημα έναντι άλλων κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin.

Το Ripple είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο δίκτυο για πολλούς μεγάλους οργανισμούς, γεγονός που κάνει το token XRP να κερδίζει σημαντικά σε αξία τα τελευταία χρόνια.

Πακέτο Ripple – μάθετε να επενδύετε

Εδώ και κάποιον καιρό διατίθεται ένας νέος τρόπος εκμάθησης για την επένδυση στο κρυπτονόμισμα Ripple. Ο λόγος γίνεται για τα εκπαιδευτικά πακέτα με κρυπτονομίσματα, όπου σε αυτή την περίπτωση είναι το – Πακέτο Ripple. Το Πακέτο Ripple είναι ένα σύνολο από e-book, webinar και εκπαιδευτικού υλικού για αρχάριους, οι οποίοι ονειρεύονται να επενδύσουν με αυτό το μελλοντικό νόμισμα. Με το Πακέτο Ripple περιλαμβάνεται ένας ειδικός κωδικός και μία κάρτα, με τα οποία μπορείτε να συλλέξετε δωρεάν μερικές μονάδες token XRP και να ξεκινήσετε τις πρώτες σας επενδύσεις.

Το Πακέτο Ripple προσφέρει ενδιαφέρον, εκτεταμένο εκπαιδευτικό υλικό ως μέρος του πακέτου και περιλαμβάνει μια εκτενή συλλογή πληροφοριών, όχι μόνο σχετικά με τις νεότερες τάσεις στον τομέα των ηλεκτρονικών νομισμάτων, αλλά και γενικά της επένδυσης. Όλα αυτά καθιστούν τα πακέτα τέτοιου τύπου εξαιρετικά επιθυμητά για όποιον θέλει να ξεκινήσει την περιπέτειά του με τις επενδύσεις σε ένα εικονικό νόμισμα.

Πώς λειτουργεί;

Με ποιον τρόπο το Εκπαιδευτικό Πακέτο Ripple βοηθά στην ασφάλιση των κρυπτονομισμάτων; Πρώτα απ’ όλα όλη η διαδικασία πραγματοποιείται σε κατάσταση offline. Σε έναν ειδικά ασφαλισμένο φάκελο, που αποστέλλεται αμέσως μετά την αγορά του πακέτου, βρίσκεται η Κάρτα Ripple με έναν τυχαία δημιουργημένο Κώδικα Ripple. Ο Κώδικας Ripple στην κάρτα αποτελεί ταυτόχρονα το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό στον οποίο φυλάσσεται το κρυπτονόμισμα.

Το άτομο που κατέχει τον Κώδικα Ripple έχει πρόσβαση στην προβολή της αξίας του κρυπτονομίσματος που διαθέτει, ωστόσο για να το αποσύρει απαιτείται επαλήθευση μέσω e-mail. Μετά από την παροχή του Κώδικα Ripple στον μεσολαβητή και την επαλήθευση της ταυτότητας, είναι δυνατή η διαχείριση του ποσού που έχει συσσωρευτεί στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι. 

Λεπτομερείς οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο προβολής της αξίας, την απόσυρση και τη διαχείριση του κρυπτονομίσματος, παρέχονται μέσω e-mail. Σε περίπτωση αμφιβολιών, ο αγοραστής του Πακέτου μπορεί να επικοινωνήσει με το γραφείο εξυπηρέτησης για βοήθεια ή περαιτέρω πληροφορίες.

Το Πακέτο Ripple μπορεί να αποκτηθεί μόνο ως μέρος του Εκπαιδευτικού Πακέτου. Για να το λάβετε, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πωλητή μέσω e-mail και να κανονίσετε μία τηλεφωνική επικοινωνία, στα πλαίσια της οποίας θα γίνει η παρουσίαση της προσφοράς και του τρόπου λειτουργίας του πακέτου. Ο πελάτης μετά την αγορά αποκτά πρόσβαση στο εκπαιδευτικό πακέτο που αποστέλλεται μέσω e-mail, δυνατότητα εγγραφής στα webinar και προβολή της αξίας των κρυπτονομισμάτων του. Ταυτόχρονα θα αποσταλεί ταχυδρομικώς η Κάρτα Ripple με έναν κωδικό – μπορεί να παραληφθεί κατόπιν προσκόμισης εγγράφου που πιστοποιεί την ταυτότητα.

Πακέτο Ripple … σχόλια πελατών

Το Πακέτο Ripple κατέχει σχόλια μίας καινοτόμου μεθόδου απόκτησης εκπαιδευτικού υλικού και δωρεάν ποσότητας κρυπτονομισμάτων. Για τον λόγο αυτό, μπορείτε να βρείτε πολλά σχόλια τόσο μεταξύ πελατών όσο και σε μπλογκ του σχετικού κλάδου. Όπως φαίνεται, οι περισσότεροι πελάτες που έχουν αγοράσει το Πακέτο Ripple, εκφράζουν πολύ θετικά σχόλια για αυτό.

•            Έλαβα πολύ γρήγορα το εκπαιδευτικό υλικό και το κρυπτονόμισμα… Μπορώ να ξεκινήσω τη μάθηση από το μηδέν

Ψευδώνυμο: Izζος

•            Ο μεσολαβητής λίγο με τρόμαξε, αλλά χάρη σε αυτόν δεν χρειάζεται να ασχοληθώ αμέσως με την επένδυση στο κρυπτονόμισμά μου, οπότε έχω τελικά καλή άποψη. Εκτός αυτού, το Ripple έχει αυξήσει τελευταία την αξία του, είναι ένα πολύ καλό νόμισμα.

Ψευδώνυμο: Αντώνιος

•            έχω αγοράσει ήδη το νόμισμα ripple με μερικές χιλιάδες και τώρα έλαβα το πακέτο και την κάρτα ripple, επικοινώνησε ο μεσολαβητής και μου εξήγησε κάτι αλλά περιμένω περισσότερο κοιτάζοντας τα υλικά

Ψευδώνυμο: ο Δίας

•            έχω δει παρόμοια πακέτα και ίσως ήταν διαθέσιμα εδώ και χρόνια, αλλά εφόσον παραμένουν τόσα χρόνια στην αγορά είναι δύσκολο να αρνηθεί κάποιος την αποτελεσματικότητά τους. Λαμβάνετε μαζί μία εκπαίδευση κρυπτονομισμάτων – καλή προσφορά

Ψευδώνυμο: Άλντος

Φαίνεται ότι το Πακέτο Ripple είναι μία καλή λύση για αρχάριους, που συνδέει μέσα του τη θεωρία της επένδυσης με την πρακτική υπό τη μορφή νομισμάτων. Το σετ παρέχει πρόσβαση σε εκπαιδεύσεις και εμπειρία σε επενδύσεις με το ηλεκτρονικό νόμισμα Ripple. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του προϊόντος, είναι ότι ο πελάτης πληρώνει αποκλειστικά για το εκπαιδευτικό υλικό, ενώ το κρυπτονόμισμα το λαμβάνει δωρεάν. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να αρχίσει γρήγορα την πρώτη του επένδυση και την εμπειρία με τα κρυπτονομίσματα, η οποία έχει τόση δύναμη που μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια ακόμη.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *