Site Loader

Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να ξεκινήσουν τις πρώτες τους επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Αλλά πού θα μπορούσαν να βρουν αποδεδειγμένες και αξιόπιστες γνώσεις περί του θέματος; Ευτυχώς, υπάρχουν οι άξιες συστάσεως εκπαιδευτικές πλατφόρμες – όπως η CryptoEddu.

Επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα – υπέρ ή κατά

Δεν υπάρχει ένας μεμονωμένος παράγοντας ως προς τον οποίο μπορεί κανείς να μιλήσει για καθολικά πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα των επενδύσεων σε εικονικά νομίσματα. Η επένδυση σε οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα απαιτεί να ληφθούν υπόψη οι τάσεις που αφορούν στο συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα και μεταφράζονται στη δημοτικότητά του. 

Η δημοτικότητα ορισμένων ηλεκτρονικών νομισμάτων (όπως το Bitcoin) οφείλεται στο γεγονός ότι τα βασικά στοιχεία της επένδυσης σε αυτά συγκεκριμένα τα κρυπτονομίσματα δεν είναι δύσκολα. Εύκολα βρίσκει κανείς εκπαιδευτικά πακέτα για αρχάριους επενδυτές που περιέχουν ολοκληρωμένα μαθήματα σχετικά με τις επενδύσεις. Η απόκτηση γνώσεων σχετικά με τα κρυπτονομίσματα είναι επομένως σχετικά φθηνή και εύκολα προσβάσιμη, ακόμη και για τους μη-ειδικούς. Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της προσέλκυσης των εν λόγω ενεργητικών.

Επιπλέον, επενδύοντας σε κρυπτονομίσματα, μπορεί να κερδίσει κανείς περισσότερα από ό,τι επενδύοντας στο χρηματιστήριο, σε ασύγκριτα μικρότερο χρονικό διάστημα. Τα κρυπτονομίσματα τείνουν να αυξομειώνονται γρήγορα και να αλλάζουν την τάση τους – η ικανότητα σωστής ανάλυσης της συναλλαγματικής ισοτιμίας απαιτεί βασικές επενδυτικές γνώσεις.  Τα κρυπτονομίσματα μπορούν συνάμα να διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο, να πωλούνται σε ένα ανταλλακτήριο ή να ανταλλάσσονται σε ιδιωτικές συναλλαγές. Τα κρυπτονομίσματα δεν δημιουργούν επίσης κόστος αποθήκευσης – αρκεί η πρόσβαση σε ένα offline ή online δωρεάν πορτοφόλι. Τα χαρακτηριστικά αυτά κάνουν ακόμη και τους αρχάριους επενδυτές να στρέφονται προθύμως στα κρυπτονομίσματα.


Εκμάθηση και επένδυση

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι από τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα θα επωφεληθούν άπαντες, ακόμη και αν δεν κατέχουν καμμία γνώση. Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που αξίζει να έχει κανείς κατά νου ώστε να μπορέσει να περιορίσει τους επενδυτικούς κινδύνους. Αυτοί πάντα υπάρχουν – δεν υφίστανται επενδύσεις πλήρως απαλλαγμένες από κινδύνους. Επομένως, πριν ξεκινήσουμε την επενδυτική διαδικασία, θα πρέπει να εξετάσουμε μερικές τουλάχιστον από τις διαθέσιμες επιλογές που βρίσκονται εντός της εμβέλειας του κεφαλαίου μας. Επιπλέον, η ουσιώδης προετοιμασία είναι εξίσου σημαντική στις επενδύσεις με την αγορά ενεργητικών – πριν ξεκινήσετε να επενδύετε, πρέπει να είστε σίγουροι ότι ξέρετε τι κάνετε.

Είναι κακή ιδέα να επενδύσει κανείς το σύνολο των συσσωρευμένων αποταμιεύσεών του. Οι ειδικοί συνήθως συμβουλεύουν να επενδύουμε κάθε φορά περίπου το 15 τοις εκατό του ποσού που διαθέτουμε και να μην παίρνουμε ποτέ δάνεια για την πρώτη μας επένδυση. Είναι επίσης καλή ιδέα ο διαχωρισμός του επενδυτικού μας χαρτοφυλάκιο σε διάφορα ενεργητικά, όπως πέντε κρυπτονομίσματα διαφορετικών προδιαγραφών.

Οι επενδυτικές μέθοδοι μπορεί να διαφέρουν ως προς τη δυσκολία, τους αναλαμβανόμενους κινδύνους και την ποσότητα της απαιτούμενης γνώσης που πρέπει να αφομοιωθεί. Η επενδύσεις σε συλλεκτικά αντικείμενα ή στο χρηματιστήριο αξιών θεωρούνται περίπλοκες. Από την άλλη πλευρά, η επένδυση σε κρυπτονομίσματα δεν απαιτεί γνώση της λειτουργίας της αγοράς συναλλάγματος, αλλά αξίζει να γνωρίζει κανείς τις ιδιαιτερότητες των επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα, καθώς διαφέρουν θεμελιωδώς από όλα τα κλασικά ενεργητικά.

Πώς όμως μπορούμε να αποκτήσουμε τις σχετικές γνώσεις; Προς βοήθεια έρχονται οι εκπαιδεύσεις κατάρτισης. Η πληθώρα επιλογών – τόσο σταθερών όσο και διαδικτυακών μαθημάτων – μπορεί όμως να μας προκαλέσει πονοκέφαλο. Πώς θα διακρίνουμε τις χρήσιμες γνώσεις από τους μύθους που επαναλαμβάνονται στο Διαδίκτυο από διάφορους μη-ειδικούς; Η απάντηση είναι να ποντάρουμε σε μια αξιόπιστη διαδικτυακή εκπαίδευση, η οποία να περιλαμβάνει τα βασικά στοιχεία των επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα.

Συνειδητό ξεκίνημα – Cryptoeddu

Η πλατφόρμα CryptoEddu επιτρέπει την λήψη των κρυπτονομισμάτων που λαμβάνουν οι χρήστες στα πλαίσια των Εκπαιδευτικών Πακέτων με κρυπτονόμισμα.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει αυτό – μέσω της αγοράς ενός εκπαιδευτικού πακέτου με κρυπτονόμισμα από τους εταίρους του CryptoEddu ή απευθείας από την σελίδα. Όσοι αποφασίσουν να επωφεληθούν από τα προσφερόμενα εταιρικά πακέτα, εκτός από το κρυπτονόμισμα, θα λάβουν εκτεταμένη εκπαίδευση – θα τους δωθούν πολλές χρήσιμες υποδείξεις από τη σκοπιά του επενδυτή, όπως π.χ. ότι πριν ξεκινήσει κανείς την επενδυτική διαδικασία, θα πρέπει να εξετάσει μερικές τουλάχιστον από τις διαθέσιμες επιλογές που βρίσκονται εντός της εμβέλειας του κεφαλαίου του. Η ουσιαστική προετοιμασία είναι ένα στάδιο εξίσου σημαντικό με την αγορά ενεργητικών – έχουμε το CryptoEddu λοιπόν, που συνεργάζεται μόνο με τις καλύτερες εταιρείες που προσφέρουν εκπαίδευση για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα.

Αυτό σημαίνει ότι με τη βοήθεια του CryptoEddu, μπορεί κανείς να εκπαιδευτεί σε θέματα κρυπτονομισμάτων καθώς και να αποκτήσει το πρώτο του κρυπτονόμισμα με ασφαλή για κάποιον αρχάριο τρόπο. Ως γνωστόν, οι επενδύσεις σε διαφορετικά κρυπτονομίσματα μπορούν να διαφέρουν ως προς τη δυσκολία, τον αναλαμβανόμενο κίνδυνο και το κατώφλι εισόδου. Ωστόσο, το CryptoEddu χαίρει της γνώμης ότι είναι μια πύλη η οποία προσφέρει μόνο τα πιο υποσχόμενα για τους επενδυτές κρυπτονομίσματα.


Cryptoeddu – εκπαιδευτικό πακέτο

Το εκπαιδευτικό πακέτο με κρυπτονόμισμα είναι ένα σετ αφιερωμένο σε αρχάριους που επιθυμούν να αρχίσουν να επενδύουν σε κρυπτονομίσματα. Το σετ αποτελείται από ηλεκτρονικά βιβλία, διαδικτυακά σεμινάρια και εκπαιδευτικό υλικό που επιτρέπει την απόκτηση βασικών γνώσεων περί κρυπτονομισμάτων. Επιπλέον, μαζί με τα εκπαιδευτικά πακέτα με κρυπτονόμισμα λαμβάνει κανείς εντελώς δωρεάν μονάδες μπόνους του επιλεγμένου κρυπτονομίσματος. Αυτές αποθηκεύονται σε έναν ιδιωτικό λογαριασμό εικονικού πορτοφολιού, στην πλατφόρμα CryptoEddu. Το κρυπτονόμισμα μπορεί να αναληφθεί εισάγοντας το login και τον κωδικό πρόσβασης από την κάρτα που παρέχεται με το εκπαιδευτικό πακέτο.

Ορισμένα εκπαιδευτικά πακέτα μπορούν να αγοραστούν απευθείας από την σελίδα CryptoEddu. Αυτή τη στιγμή μπορεί κανείς να αγοράσει το Πακέτο Εκκίνησης Ripple καθώς και το Πακέτο Ripple Plus.

Το Πακέτο Εκκίνησης Ripple καλύπτει τα βασικά στοιχεία των επενδύσεων σε ηλεκτρονικό χρήμα, εστιάζοντας ειδικά στο Ripple. Η τιμή του πακέτου περιλαμβάνει το κόστος επεξεργασίας της παραγγελίας, ενώ η παράδοση είναι εντελώς δωρεάν.  Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αγοράς του Πακέτου Ripple Plus, – μιας εκτεταμένης έκδοσης του βασικού Πακέτου Ripple. Και στα δύο Εκπαιδευτικά Πακέτα συμπεριλαμβάνεται δωρεάν κρυπτονόμισμα Ripple, αλλά στο πακέτο Ripple Plus παρέχονται περισσότερες μονάδες.

Μετά τη μετάβαση στη σελίδα και την επιλογή του αντίστοιχου πακέτου, πιέζουμε το πλήκτρο («Ναι, επιλέγω το Πακέτο PLUS» ή «Όχι, ευχαριστώ. Επιλέγω το κανονικό πακέτο»). Ανοίγει τότε η σελίδα με τη φόρμα παραγγελίας και μας ζητείται να εισάγουμε τα στοιχεία μας (ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός παραγγελθέντων πακέτων). Αφού εγκριθεί η παραγγελία, θα μας αποσταλεί ταχυδρομικώς ένα δέμα με αντικαταβολή που θα περιέχει πληροφορίες σχετικά με το επιλεχθέν πακέτο και μια κάρτα με έναν κωδικό. Το αγορασθέν εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή θα αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την πληρωμή του πακέτου.

Μετά την αποπληρωμή του πακέτου, ο πελάτης λαμβάνει μια ειδική κάρτα με έναν κωδικό. Ο κωδικός αυτός επιτρέπει την μεταφορά της ευθύνης για την αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων στην πλατφόρμα Cryptoeddu. Έτσι, ο ίδιος ο επενδυτής δεν επωμίζεται τις συνέπειες σε περίπτωση κλοπής ή φορολόγησης. Πρόκειται λοιπόν για έναν αποτελεσματικό τρόπο για όσους δεν αισθάνονται ακόμη σίγουροι κατά την διαχείριση κρυπτονομισμάτων.

Για να παραλάβετε τα συσσωρευμένα ηλεκτρονικά σας χρήματα, μεταβείτε στη σελίδα CryptoEddu και κάντε κλικ στην καρτέλα «Παραλαβή κρυπτονομίσματος» στην κορυφή. Θα ανοίξει ένα παράθυρο για την ενεργοποίηση του κωδικού από την κάρτα.

Για να αποκτήσει πρόσβαση στο συσσωρευμένο υπόλοιπο, δηλαδή στις μονάδες κρυπτονομισμάτων και στην τρέχουσα αξία τους, ο πελάτης πρέπει να εισάγει τον Κωδικό Ripple οκτώ χαρακτήρων που αναγράφεται στην κάρτα και να δώσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε δηλώσει κατά την παραγγελία. Κατόπιν το Cryptoeddu επιβεβαιώνει την ταυτότητα του πελάτη και τα χρήματα καταβάλλονται στη καταχωρηθείσα διεύθυνση του πορτοφολιού κρυπτονομισμάτων.


Cryptoeddu – αξίζει τον κόπο; Η γνώμη μας

Το CryptoEddu χαίρει θετικών γνωμών μεταξύ των πελατών και μπορούμε αναμφίβολα να το συστήσουμε σε αρχάριους επενδυτές. Στα πλαίσια του πακέτου, οι πελάτες θα λάβουν μεγάλη ποσότητα χρήσιμου υλικού, το οποίο πραγματεύεται τόσο βασικές όσο και εξειδικευμένες γνώσεις σε προσιτή μορφή για όλους.

Η μέθοδος παράδοσης των δωρεάν μονάδων κρυπτονομισμάτων μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστη, ωστόσο δεν υπάρχουν προβλήματα στην παραλαβή του δωρεάν νομίσματος μόλις φτάσει το πακέτο. Η επικοινωνία και η εξυπηρέτηση πελατών βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για ένα επενδυτικό προϊόν. Το CryptoEddu είναι επομένως ένα αξιόπιστο προϊόν, μια ενδιαφέρουσα λύση σε μια ήδη υπερκορεσμένη αγορά εκπαιδεύσεων και επιμορφωτικού υλικού.

Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα μπορεί να είναι επωφελής, αλλά απαιτεί χρόνο, προετοιμασία και γνώση. Σε αυτή την περίπτωση, τα εκπαιδευτικά πακέτα μπορούν να φανούν χρήσιμα. Κατά την αγορά, ωστόσο, αξίζει να δοθεί προσοχή στο αν μια συγκεκριμένη εταιρεία συνεργάζεται με την πλατφόρμα CryptoEddu, δηλαδή μια πλατφόρμα που δίνει μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των συνεργατών της. Η δυνατότητα αγοράς ενός συγκεκριμένου πακέτου σημαίνει ότι τα αγαθά προέρχονται από τεκμηριωμένη και αξιόπιστη πηγή.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *