Site Loader

Kryptovaluuttoja kutsutaan usein tulevaisuuden valuutoiksi, mutta ennen kaikkea ne ovat 2000-luvun suosituimpia sijoituskohteita. Kuinka aloittaa sijoittaminen, jos et ole aikaisemmin tutustunut kryptovaluuttaan?

Sijoittaminen… hauskanpitoa vai ammatti

Nykyään useimmat varat voi ostaa verkosta, mikä tarkoittaa, että monille kansainvälisille markkinoille on suhteellisen helppoa päästä. Myös ihmiset, joilla on kokopäivätyö tai lapsia kasvatettavana, voivat sijoittaa – kyse on vain oikeiden markkinoiden ja mahdollisuuksien löytämisestä itselleen.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sijoittaminen olisi helppoa liiketoimintaa. Päinvastoin, se voi olla hyvinkin monimutkaisia. Valitusta vaihtoehdosta riippuen sijoittamisesta voi tulla kokopäiväinen tai osa-aikainen uramahdollisuus, tai yksinkertaisesti tapa hankkia lisätuloja.

Ihmiset ajattelevat usein, että täyspäiväiset kauppiaat, joilla on korkeakoulututkinto ja hieno sukutausta, työskentelevät vain investointipankeissa. Yhtä yleistä on ajatella, että kaupankäyntiin tarvitaan paljon pääomaa ja aikaa. Vaihtoehtoja on kuitenkin olemassa.

Ensimmäinen vaihtoehto – ja luultavasti helpoin, koska se on niin joustava eikä häiritse jokapäiväistä elämääsi – on käydä kauppaa kotoa käsin. Kotimainen päiväkauppa on kuitenkin myös yksi pääomavaltaisimpia sijoitusmuotoja. Tämä johtuu siitä, että täysäpäiväisen kauppiaan vähimmäispääomavaatimus on yleensä noin 25 000 dollaria pörsseissä, ja tämä määrä on säilytettävä koko ajan. Jos tilin saldo putoaa tämän minimin alapuolelle, ei voida käydä kauppaa päivittäin ennen kuin vähimmäispääomataso on palautettu (tallettamalla käteistä tai arvopapereita).

Siksi henkilöt, jotka haluavat käydä kauppaa kotona, turvautuvat usein muihin omaisuuseriin – kuten kryptovaluuttoihin, joissa ei vaadita suurta omaa panosta.

Nykyaikainen sijoitus – kryptovaluutat

Vaikka kryptovaluuttasijoitukset ovat suhteellisen tuore sijoitusmuoto, herättivät ne kiinnostusta jo vuonna 2013. Silloin suuret yritykset alkoivat analysoida kryptovaluuttoja sijoitusomaisuutena. Kiinnostus tätä sijoitusmuotoa kohtaan johtui kahdesta tekijästä: korkeasta mahdollisesta tuotosta ja mahdollisuudesta hankkia kryptovaluuttoja jollain muulla tavalla kuin perinteistä valuuttaa ostamalla, eli louhimalla.

Ajan myötä kryptovaluuttasijoitusten ominaisuudet alkoivat muuttua. Aihe kosketti yhä vähemmän teknologian harrastajia, useammin ammattimaisia ​​keinottelijoita, jotka alkoivat suosia Bitcoin-operaatioita forexilla suoritettaviin operaatioihin verrattuna. Suurimpien online-kryptovaluuttapörssien veloittamat palkkiot alkoivat laskea, mikä johti lopulta perinteisten valuutanvaihtopisteiden suosion tukahdutukseen. Tämän sijoitusmuodon suosion huippu osui Bitcoinin ennätyskurssin kanssa, ja sitten kryptovaluuttojen aihe ilmestyi valtamediassa. Bitcoin-kupla puhkesi kuitenkin ja louhinta muuttui kannattamattomaksi – vuoden 2018 alusta puhutaan enemmän vaihtoehtoisiin kryptovaluuttoihin sijoittamisesta.

Ripple – hyvä sijoitus

Ripple on maksujen selvitysjärjestelmä ja valuutanvaihtoverkko, joka pystyy käsittelemään tapahtumia kaikkialla maailmassa. Ripple toimii luotettavana edustajana kaupan kahden osapuolen välillä, koska se voi nopeasti vahvistaa vaihdon onnistumisen. Ripplen avulla on helppoa vaihtaa erilaisia ​​fiat-valuuttoja, kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, ja jopa hyödykkeitä, kuten kultaa.

„Ripple on suunniteltu alusta alkaen olennaisesti korvaamaan SWIFT [johtavaa rahansiirtoverkkoa] tai muuten korvaamaan suurten rahoituslaitosten välisen selvityskerroksen”, Bitwaven toimitusjohtaja Pat White sanoo.

Joka kerta kun käyttäjät tekevät liiketoimia verkon kautta, verkko veloittaa pienen maksun XRP- kryptovaluutan muodossa. Vakio Ripplen maksutapahtumamaksu on 0,00001 XRP, mikä on hyvin vähän verrattuna pankkien rajojen ylittävistä maksuista veloittamiin maksuihin.

XRP on kryptovaluutta, joka toimii XRP Ledgerissä, Jed McCalebin, Arthur Britton ja David Schwartzin suunnittelemassa lohkoketjussa. McCaleb ja Britto perustivat Ripplen ja käyttivät XRP:tä helpottaakseen verkkotapahtumia. Voit ostaa XRP:tä sijoitukseksi, kolikkoja vaihtaaksesi muihin kryptovaluuttoihin tai rahoittaaksesi tapahtumia Ripple-verkossa.

On syytä huomata, että XRP-lohkoketju toimii hieman eri tavalla kuin useimmat muut kryptovaluutat. Muut kryptovaluutat avaavat tapahtumakirjansa ja varmennusprosessinsa kaikille, jotka pystyvät ratkaisemaan monimutkaisia ​​yhtälöitä nopeasti, mutta tapahtumat ovat turvallisia, koska useimpien kirjanpitäjien on hyväksyttävä varmentaminen niiden lisäämiseksi. Ripplen avulla arvioijat päivittävät kirjansa kolmen tai viiden sekunnin välein, kun uusia tapahtumia ilmestyy, ja varmistavat, että ne vastaavat muita kirjoja. Jos sattuu ristiriita, ne katkaisevat yhteyden. Tämän ansiosta Ripple voi tarkistaa tapahtumat turvallisesti ja tehokkaasti, mikä antaa sille etua muihin kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoiniin, verrattuna.

Ripple on erittäin hyödyllinen verkko monille suurille organisaatioille, minkä ansiosta XRP-tokenien arvo on noussut merkittävästi viime vuosina.

Ripple-Paketti – opi sijoittamaan

Uusi tapa oppia sijoittamaan Ripplen kryptovaluuttaan on ollut saatavilla jo jonkin aikaa. Puhumme kryptovaluutan koulutuspaketeista, tässä tapauksessa Ripple-paketista. Ripple-paketti on sarja e-kirjoja, webinaareja ja koulutusmateriaaleja aloittelijoille, jotka haaveilevat sijoittamisesta tähän tulevaisuuden valuuttaan. Ripple-Paketin mukana tulee erityinen koodi ja kortti, jolla voit kerätä muutaman yksikön XRP-tokeneita ilmaiseksi ja aloittaa ensimmäiset sijoituksesi.

Ripple-Paketti tarjoaa mielenkiintoisia, laajoja koulutusmateriaaleja osana pakettia ja sisältää kattavan tietokokoelman paitsi e-kolikoihin sijoittamisen viimeisimmistä trendeistä, myös sijoittamisesta yleensä. Kaikki tämä tekee tämäntyyppisistä paketeista erittäin halutun kohteen jokaiselle, joka haluaa aloittaa seikkailunsa virtuaalivaluuttasijoitusten kanssa.

Mutta miten se toimii?

Miten Ripple-Koulutuspaketti käsittelee kryptovaluutan turvaamista? Ensinnäkin koko toiminta tapahtuu offline-tilassa. Erityisesti suljetussa kirjekuoressa, joka lähetetään paketin ostamisen jälkeen, on Ripple-Kortti, jossa on satunnaisesti luotu Ripple-Koodi. Kortilla oleva Ripple-Koodi on sekä sisäänkirjautumistunnus että salasana tilille, jolle kryptovaluutta on tallennettu.

Ripple-Koodin omaavalla henkilöllä on pääsy kertyneen kryptovaluutan arvon esikatseluun, mutta sen nostamiseen vaaditaan sähköpostivahvistus. Vasta kun Ripple-Koodi on toimitettu välittäjälle ja henkilöllisyys on varmistettu, on mahdollista hallita e-lompakkoon kertyneitä varoja.

Yksityiskohtaiset vaiheittaiset ohjeet kryptovaluutan arvon tarkastelemiseen, nostamiseen tai hallintaan toimitetaan sähköpostitse. Epäselvissä tapauksissa Paketin ostaja voi ottaa yhteyttä palvelutoimistoon lisäohjeiden tai avun saamiseksi.

Ripple-Paketin voi hankkia ainoastaan osana koulutuspakettia. Saadaksesi sen, ota yhteyttä myyjään sähköpostitse ja sovi aika puhelukeskusteluun, jonka aikana tarjous esitellään ja selvitetään, miten paketti toimii. Ostamisen jälkeen asiakas pääsee käsiksi sähköpostilla lähetettyihin koulutusmateriaaleihin, mahdollisuuden ilmoittautua webinaareihin ja tarkastella kertyneen kryptovaluutan arvoa. Samanaikaisesti Ripple-Kortti koodilla lähetetään postitse – sen voi noutaa henkilöllisyyden vahvistavan asiakirjan esittämisellä.

Ripple-Paketti… asiakkaiden mielipiteitä

Ripple-Pakettia tunnetaan innovatiivisena oppimateriaalin hankintamenetelmänä ja ilmaisesta kryptovaluuttamäärästä. Tästä syystä löydät paljon kommentteja sekä asiakkaiden keskuudessa että alan blogeista. Vaikuttaa siltä, ​​että suurin osa Ripple-Paketin ostaneista asiakkaista ilmaisee erittäin myönteisiä mielipiteitä siitä.

• Sain koulutusmateriaalit ja kryptovaluutan hyvin nopeasti… Voin aloittaa oppimisen ihan alusta

Nick: Leo

Välittäjä säikäytti minua hieman, mutta hänen ansiostaan ​​minun ei tarvitse heti ryhtyä sijoittamaan kryptoon, joten loppujen lopuksi mulla on hyvä mielipide. Lisäksi Ripplen arvo on noussut viime aikoina, se on erittäin hyvä valuutta.

 Nick: Elias

 • Olen ostanut ripple-valuuttaa jo usealla tuhannella ja sain nyt paketit ja ripple-kortin, välittäjä selitti jotain, mutta katson edelleen materiaaleja

Nick: Onni

 • Olen nähnyt vastaavia paketteja jo ja luultavasti niitä on ollut saatavilla vuosia, mutta koska markkinoilla niitä on yhä niin paljon, niin ei niiden tehokkuutta voida kiistää. Saatte kryptokoulutuksen samalla – aivan ok tarjous

Nick: Oliver

Vaikuttaa siltä, ​​että Ripple-Paketti on hyvä ratkaisu aloittelijoille, joka yhdistää sijoittamisen teoriaa käytännön kanssa oman valuutan muodossa. Paketti tarjoaa pääsyn koulutukseen ja antaa sinun myös kokea Ripple e-kolikkoon sijoittamista. Tämän tyyppisen tuotteen suuri etu on, että asiakas maksaa vain koulutusmateriaalista ja saa kryptovaluutan ilmaiseksi. Tämän seurauksena voit nopeasti aloittaa ensimmäisen sijoituksesi ja aloittaa seikkailusi kryptovaluutoilla, jotka voivat kestää vielä useita vuosia.      

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *