Site Loader

Kryptovalutor kallas ofta för framtidens valutor men de är framför allt en av de mest populära investeringstillgångarna under 2000-talet. Men hur börjar man investera om man aldrig haft att göra med kryptovaluta?

Investering… nöje eller yrke?

I dag kan de flesta tillgångar köpas online, vilket innebär att det är relativt enkelt att få tillgång till många internationella marknader. Även personer med heltidsjobb eller barn hemma kan investera – det handlar bara om att hitta rätt marknad och möjligheter som passar just dig.

Det betyder dock inte att det är lätt att investera, tvärtom, det kan vara mycket komplicerat. Beroende på vilket alternativ du väljer kan investeringen bli en karriärmöjlighet på heltid, deltid eller helt enkelt ett sätt att skaffa extra inkomster.

Folk tror ofta att heltidshandlare med avancerade examina och hög kompetens endast arbetar på investeringsbanker. Lika vanligt är det att man tror att man behöver en stor mängd kapital och tid för att ägna sig åt handeln. Det finns dock alternativa lösningar.

Det första alternativet – och förmodligen det enklaste, eftersom det är så flexibelt och inte stör ditt dagliga liv – är att handla hemifrån. Men dagshandel från hemmet är också en av de mest kapitalintensiva investeringsformerna. Detta beror på att minimikapitalkravet för en dagshandlare är vanligtvis omkring 25 000 dollar på börserna och detta belopp måste bibehållas. Om kontosaldot sjunker under detta minimum kommer inte handlaren att kunna genomföra dagliga affärer förrän minimikapitalnivån är återställd (genom insättning av kontanter eller värdepapper).

Personer som vill handla hemifrån tar därför ofta till andra tillgångar – till exempel kryptovalutor, för vilka det inte krävs någon stor egeninsättning.

Modern investering – kryptovalutor

Även om kryptovalutainvesteringar är en relativt ny investeringsform fick de uppmärksamhet redan 2013. Det var då som stora företag började analysera kryptovalutor som investeringsobjekt. Intresset för denna särskilda investeringsform berodde på två faktorer: höga potentiella vinster och möjligheten att skaffa kryptovaluta på ett annat sätt än genom att köpa traditionell valuta, dvs. genom mining (kryptovaluta-mining).

Med tiden började egenskaperna hos kryptovalutainvesteringar förändras. Ämnet blev allt mindre relevant för teknikentusiaster och alltmer för professionella spekulanter som började föredra transaktioner på Bitcoin framför forex-transaktioner. Provisioner som tas ut av de största kryptovalutabörserna online blev allt lägre, vilket till slut ledde till att växlingskontorens popularitet minskade. Popularitetstoppen för denna form av investering sammanföll med den rekordhöga Bitcoin-växelkursen, då ämnet kryptovalutor redan fanns med i de stora medierna. Bitcoin-bubblan sprack dock och kryptomining blev olönsam – sedan början av 2018 har det talats mer om att investera i alternativa kryptovalutor

Ripple – en bra investering

Ripple är ett betalningssystem och ett nätverk för valutaväxling som kan hantera transaktioner över hela världen. Ripple fungerar som en pålitlig agent mellan två parter i en transaktion, eftersom den snabbt kan bekräfta att utbytet har gått rätt till. Ripple underlättar utbytet av olika fiatvalutor, kryptovalutor som Bitcoin och till och med råvaror som guld.

”Ripple utformades från början för att i huvudsak ersätta SWIFT [det ledande nätverket för penningöverföring] eller på annat sätt ersätta clearingskiktet mellan stora finansinstitutioner”, säger Pat White, VD för Bitwave.

Varje gång användarna gör en transaktion med hjälp av nätverket tar nätverket ut en liten avgift i form av XRP-kryptovaluta. Standardavgiften för transaktioner med Ripple är 0,00001 XRP, vilket är mycket lite jämfört med de avgifter som bankerna tar ut för internationella betalningar.

XRP är en kryptovaluta som körs på XRP Ledger, en blockkedja som utformats av Jed McCaleb, Arthur Britto och David Schwartz. McCaleb och Britto grundade Ripple och använde XRP för att underlätta transaktioner online. Du kan köpa XRP som en investering, ett mynt att byta mot andra kryptovalutor eller som ett sätt att finansiera transaktioner på Ripple-nätverket.

Det är värt att notera att XRP-blockkedjan fungerar lite annorlunda än de flesta andra kryptovalutor. Andra kryptovalutor öppnar upp sina transaktionsregister och verifieringsprocesser för alla som snabbt kan lösa komplexa ekvationer, men transaktionerna är säkra eftersom de flesta innehavare av huvudboken måste godkänna verifieringen för att kunna lägga till dem. När det gäller Ripple uppdaterar granskarna sina huvudböcker var tredje till femte sekund när nya transaktioner kommer in och ser till att de stämmer överens med andra huvudböcker. Om det finns ett missförhållande bryter de kontakten. Detta gör det möjligt för Ripple att verifiera transaktioner på ett säkert och effektivt sätt, vilket ger Ripple en fördel jämfört med andra kryptovalutor som Bitcoin.

Ripple är ett extremt användbart nätverk för många stora organisationer, vilket är anledningen till att XRP-token har ökat avsevärt i värde under de senaste åren.

Ripple-paketet – lär dig investera

Sedan en tid tillbaka finns det ett nytt sätt att lära sig investera i kryptovalutan Ripple. Det är alltså utbildningspaket med kryptovaluta, i det här fallet – Ripple-paketet. Ripple-paketet är en uppsättning e-böcker, webbseminarier och utbildningsmaterial som är utformade för nybörjare som drömmer om att investera i denna framtidsvaluta. Ripple-paketet levereras med en särskild kod och ett kort som gör att du kan få några enheter XRP-tokens gratis och börja göra dina första investeringar.

Ripple-paketet erbjuder intressant och omfattande utbildningsmaterial som är tillgängligt som en del av paketet och innehåller ett omfattande kompendium med information inte bara om de senaste trenderna inom investeringar i elektroniska pengar utan även om investeringar i allmänhet. Allt detta tillsammans gör den här typen av paket till ett extremt önskvärt objekt för alla som vill börja sitt äventyr med investeringar i virtuell valuta.

Men hur funkar det?

Hur hanterar Ripples utbildningspaket säkerheten för kryptovalutor? För det första sker hela operationen offline. I ett särskilt säkrat kuvert som skickas efter att du har köpt paketet finns ett Ripple-kort med en slumpmässigt genererad Ripple-kod. Ripple-koden på kortet är också inloggningen och lösenordet till kontot där kryptovalutan lagras.

Den person som har Ripple-koden kan se värdet på den lagrade kryptovalutan men för att ta ut den krävs e-postbekräftelse. Först efter att ha gett Ripple-koden till förmedlaren och verifierat identiteten är det möjligt att hantera de medel som ackumulerats i e-plånboken.

Detaljerade steg-för-steg-instruktioner om hur man ser värdet, tar ut eller hanterar kryptovalutan tillhandahålls via e-post. I tveksamma fall kan köparen av paketet kontakta kundservicen för att få hjälp eller ytterligare instruktioner.

Ripple-paketet kan endast erhållas som en del av Utbildningspaketet. För att få det måste du skicka ett e-postmeddelande till säljaren och boka ett telefonsamtal under vilket presenteras offerten och hur paketet fungerar. Efter köpet får kunden tillgång till utbildningsmaterial som skickas via e-post, möjlighet att anmäla sig till webbseminarier och en förhandsvisning av värdet på den ackumulerade kryptovalutan. Samtidigt skickas ett Ripple-kort med kod per post – det kan hämtas mot uppvisande av en identitetshandling.

Ripple-paket… – kundernas omdömen

Ripple-paketet har ett rykte om sig att vara en innovativ metod för att få utbildningsmaterial och en gratis mängd kryptovaluta. Därför finns det många kommentarer både bland kunder och på branschbloggar. Det verkar som om majoriteten av de kunder som har köpt Ripple-paketet ger mycket positiv feedback.

•            Jag fick utbildningsmaterialet mycket snabbt och hämtade ut kryptovalutan … Jag kan börja inlärningen från grunden

Nick: Alf

•            Mäklaren skrämde mig lite men tack vare honom slipper jag investera i mina kryptovalutor omedelbart, så i slutändan har jag en bra åsikt. Dessutom har Ripple ökat i värde nyligen, det är en mycket bra valuta.

 Nick: Boje

 •           jag har redan tidigare köpt rippelvalutan för några tusen och nu fick jag paketen och rippelkortet. Mäklaren hörde av sig och han förklarade något men jag väntar ännu och kollar igenom materialet

Nick: David

 •           jag har sett liknande paket tidigare och jag antar att de har funnits tillgängliga i flera år och eftersom de har funnits så länge på marknaden så kan man inte förneka deras effektivitet. Du får kryptoutbildning på köpet – ett ganska okej erbjudande

Nick: Ernest

Ripple-paketet verkar vara en bra lösning för nybörjare där teorin om investeringar kombineras med praktik i form av egen valuta. Paketet ger tillgång till utbildning och ger också erfarenhet av att investera i Ripple e-pengar. Den stora fördelen med denna typ av produkt är att kunden endast betalar för utbildningsmaterialet, medan kryptovalutan erhålls gratis. Som ett resultat av detta kan du snabbt starta din första investering och påbörja ett kryptovalutaäventyr som har potential att pågå i många år framöver.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *