Site Loader

Kryptovaluta blir ofte kalt fremtidens valuta, men først og fremst er den et av det tjueførste århundrets mest populære investeringsaktiva. Hvordan skal man imidlertid begynne å investere, hvis man aldri har hatt kontakt med kryptovalutaer?

Investering … lek eller yrke

Nå for tiden kan man kjøpe de fleste aktiva på internett, og det betyr at mange internasjonale markeder er relativt lett tilgjengelig. Selv de som jobber heltid eller har hjemmeboende barn, kan investere – det er nok å finne et passende marked og muligheter.

Det betyr likevel ikke at investering er en enkel business; tvert imot kan det være veldig komplisert å investere. Avhengig av alternativet som velges, kan man betrakte investering som en anledning til å utvikle en karriere på heltid eller deltid, eller den kan rett og slett være en kilde til ekstra penger.

Folk tror ofte at elitære heltids tradere med avanserte grader kun arbeider for investeringsbanker. Det er like utbredt å mene at man trenger mye kapital og tid for å drive med handel. Det finnes likevel alternative løsninger.

Det første alternativet – som samtidig sannsynligvis er det enkleste, fordi det er så fleksibelt og forstyrrer ikke hverdagen – er å handle hjemmefra. Daytrading med aksjer er likevel også en av de mest kapitalkrevende formene for investering. Dette fordi det er et krav til minstekapital, mest ofte på $ 25 000, for tradere som handler på børsen hver dag, og dette beløpet må opprettholdes hele tiden. Hvis saldoen synker under dette minimale nivået, vil traderen ikke kunne gjennomføre daglige transaksjoner, helt til minstekapitalen blir gjenopprettet (ved deponering av kontanter eller verdipapirer).

De som ønsker å handle hjemmefra, velger derfor ofte andre aktiva – for eksempel kryptovaluta, som ikke krever stor egenkapital.

Moderne investering – kryptovaluta

Selv om investering i kryptovalutaer er en relativt ny investeringsform, vekket den interesse allerede i 2013. Det var på den tiden at store korporasjoner begynte å analysere kryptovaluta som investeringsaktivum. Interessen for denne investeringsformen ble attribuert til to faktorer: stor potensiell avkastning og en mulighet til å skaffe seg kryptovaluta på en annen måte enn ved kjøp med tradisjonell valuta, nemlig ved utvinning (mining).

Med tiden begynte karakteristikken av investeringer i kryptovaluta å endre seg. Emnet vedrørte teknologientusiaster i stadig mindre grad, og stadig oftere – yrkesspekulanter, som begynte å foretrekke Bitcoin-operasjoner fremfor Forex trading. Provisjoner som ble tatt av de største kryptobørsene på internett, ble stadig mindre, noe som til slutt dempet populariteten til vekslekontorer. Denne investeringsformen var mest populær samtidig som Bitcoin nådde en rekordkurs. Det var også på den tiden at hovedstrømsmedier allerede omtalte kryptovalutaer. Bitcoins boble sprakk likevel og miningen ble ulønnsom – siden starten på 2018 har det heller vært snakk om investering i alternative kryptovalutaer.

Ripple – en god investering

Ripple er et system for oppgjør av betalinger og et nettverk for valutaveksling, som kan prosessere transaksjoner verden rundt. Ripple opptrer som betrodd formidler mellom to parter i en transaksjon, fordi nettverket raskt kan bekrefte at vekslingsprosessen forløpte korrekt. Ripple gjør det enklere å veksle ulike fiatvalutaer, kryptovalutaer som Bitcoin eller til og med varer som gull.

 „Ripple ble i utgangspunktet designet for å erstatte SWIFT [det ledende betalingsnettverket for overføring av penger] eller erstatte oppgjørslag mellom de viktigste finansinstitusjonene”, sier Pat White, administrerende direktør i Bitwave.

Hver gang brukeren foretar en transaksjon via nettverket, blir det trukket en lav avgift i kryptovaluta XRP. Standardavgiften for gjennomføring av en transaksjon via Ripple er 0,00001 XRP – som er et veldig lavt beløp sammenlignet med avgifter som blir trukket av banker i forbindelse med gjennomføring av betalinger mellom land.

XRP er en kryptovaluta som baserer seg på XRP Ledger, en blokkjede som ble designet av Jed McCaleb, Arthur Britto og David Schwartz. McCaleb og Britto etablerte Ripple og benyttet XRP til å fasilitere transaksjoner på internett. Man kan kjøpe XRP som investering, et middel som kan veksles inn i andre kryptovalutaer eller en måte å finansiere transaksjoner i Ripples nettverk på.

Det er verdt å bemerke at XRP-blokkjeden fungerer litt annerledes enn de fleste andre kryptovalutaene. Andre kryptovalutaer åpner sine transaksjonsbøker og verifikasjonsprosesser for alle som raskt kan løse kompliserte ligninger, men transaksjoner er trygge, fordi de fleste eierne av transaksjonsbøker må samtykke til verifisering, for å legge dem til. Når det gjelder Ripple, oppdaterer verifikatorer sine bøker i tre til fem sekunder når nye transaksjoner dukker opp, og de forsikrer seg om at de stemmer med andre bøker. Hvis det blir påvist en inkongruens, avbryter de forbindelsen. På den måten er Ripple i stand til å verifisere transaksjoner trygt og effektivt, derfor har systemet et overtak på andre kryptovalutaer som Bitcoin.

Ripple er et svært nyttig nettverk for mange store organisasjoner, og derfor har verdien av XRP steget betydelig allerede i noen år nå.

Ripple-sett – lær å investere

Det finnes en ny måte å lære om investering i Ripples kryptovaluta på, som har vært tilgjengelig i en viss tid nå – nemlig opplæringspakker med kryptovaluta. I dette tilfellet er det Ripple-sett som vi snakker om. Ripple-sett er et sett e-bøker, webinarer og opplæringsmateriell for nybegynnere som drømmer om å investere i denne fremtidens valuta. Det er også en spesiell kode og et kort som blir lagt til Ripple-sett og som lar hente gratis noen XRP-enheter for å begynne sine første investeringer.

Ripple-sett tilbyr et interessant og omfattende opplæringsmateriell, og utgjør et rikt informasjonskompendium, som ikke bare vedrører de nyeste trendene innen investering i e-penger, men også investering som sådan. Alt dette gjør sånne pakker et svært attraktivt tilbud for alle som har lyst til å begynne å investere i virtuell valuta.

Men hvordan virker det egentlig?

Hvordan klarer Ripple-sett å sikre kryptovalutaen? Fremfor alt blir hele operasjonen gjennomført offline. Etter at man kjøper pakken, får man tilsendt en spesielt sikret konvolutt, som inneholder et Ripple-kort med en tilfeldig generert Ripple-kode. Ripple-koden på kortet er både et brukernavn og et passord til regningen der kryptovalutaen er lagret.

Eieren av Ripple-koden har tilgang til en oversikt over verdien av den samlede kryptovalutaen, men for å utbetale den, kreves det verifisering per e-post. Det er bare når man oppgir Ripple-koden sin til formidleren og brukerens identitet blir bekreftet, at man først kan forvalte midler i e-lommeboken.

Brukeren får tilsendt en detaljert veiledning per e-post, som steg for steg forklarer hvordan man kan få innsyn, utbetale eller forvalte kryptovalutaen. Ved tvil kan pakkens eier ta kontakt med kundebetjening for å få hjelp eller ytterligere instrukser.

Ripple-sett er tilgjengelig bare innenfor rammen av opplæringspakken. For å skaffe seg den, må man ta kontakt med selgeren per e-post og bestille en telefonsamtale. Under samtalen blir det presentert et tilbud sammen med opplysninger om hvordan pakken fungerer. Etter kjøpet får kunden tilgang til undervisningsmateriale, som sendes per e-post, en mulighet til å registrere seg på webinarer samt en oversikt over verdien av den samlede kryptovalutaen. Samtidig får man tilsendt det ovennevnte Ripple-kortet med koden i posten – mottakeren kan hente kortet ved å vise sitt identitetsdokument.

Ripple-sett … kunde anmeldelser

Ripple-sett anses for å være en innovativ metode som lar skaffe seg opplæringsmateriell og et visst antall kryptovaluta gratis. Av den grunn kan man finne mange kundeanmeldelser og vurderinger i bransjeblogger. Det ser ut til at de fleste kundene som har kjøpt Ripple-sett, uttaler seg veldig positivt om den.

•   Jeg har fått undervisningsmateriale og mottatt kryptovalutaen veldig fort … Kan begynne å lære fra bunnen av nå

Nick: Øyvind

•   Formidleren gjorde meg litt redd liksom, men jeg trenger jo ikke å investere i min krypto med en gang takket være han, så alt i alt mener jeg det var fint. Og i tillegg har Ripples verdi steget i det siste, det er en veldig bra valuta.

 Nick: Usman

 •  jeg kjøpte ripple sin valuta for noen tusen tidligere og har nå fått pakker og kortet, agenten tok kontakt og forklarte litt, men jeg venter fortsatt og blar gjennom veiledningen

Nick: Jomar

 •  har sett lignende pakker før og de har vel vært tilgjengelig i flere år nå, men hvis de klarer å holde seg på markedet så lenge, så kan man jo ikke si at de ikke er effektiv. Du får opplæring og krypto sammen – helt greit tilbud det her

Nick: George

Ripple-sett fremstår som en bra løsning for nybegynnere, idet den kombinerer investeringsteori med praksis i form av egen valuta. Pakken gir tilgang til opplæring og lar skaffe seg erfaring i investering i Ripples e-mynt. Det som er en stor fordel av sånne produkter, er at kunden kun betaler for undervisningsmaterialet og får kryptovalutaen kostnadsfritt. Følgende kan man fort foreta sin første investering og begynne eventyret med kryptovaluta, som har et potensial til å vare i mange år til.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *