Site Loader

Kryptovalutaer nævnes ofte som fremtidens valutaer, men de er først og fremmest blandt de mest populære investeringsaktiver i det 21. århundrede. Men hvordan kommer du i gang med at investere, hvis du aldrig har været udsat for kryptovaluta?

Investering… leg eller erhverv

I dag kan de fleste aktiver købes online, hvilket betyder, at det er relativt nemt at få adgang til mange internationale markeder. Selv folk, der har fuldtidsjob eller børn derhjemme, kan investere – det er bare et spørgsmål om at finde det rigtige marked og den rigtige mulighed for sig selv.

Det betyder dog ikke, at det er let at investere, tværtimod kan det være meget kompliceret.  Afhængigt af den mulighed du vælger, kan investering blive en fuldtidskarriere, en deltidskarriere eller blot en måde at generere ekstra indkomst på.

Folk tror ofte, at fuldtids trader med avancerede uddannelser og høje afstamning kun arbejder for investeringsbanker. Lige så almindelig er den opfattelse, at det kræver meget kapital og tid at handle.  Der er dog alternativer.

Den første mulighed – og nok den nemmeste, fordi den er så fleksibel og ikke forstyrrer i hverdagen – er at handle hjemmefra. Daytrading af aktier hjemmefra er dog også en af de mest kapitalkrævende investeringsformer. Dette skyldes, at minimumskapitalkravet for en daytrader normalt er omkring 25.000 dollars på børserne, og dette beløb skal altid opretholdes. Hvis kontosaldoen falder under dette minimum, vil daytraderen ikke kunne foretage daglige handler, indtil minimumskapitalen bliver genoprettet (ved at indbetale kontanter eller værdipapirer).

Det er derfor, at folk, der ønsker at handle hjemmefra, ofte vender sig til andre aktiver – såsom kryptovalutaer, hvor der ikke kræves et stort indskud.

Moderne investering – kryptovalutaer

Selv om investering i kryptovaluta er en relativt ny investeringsform, fik den opmærksomhed allerede i 2013. Det var dengang, at store virksomheder begyndte at analysere kryptovalutaer som et investeringsaktiv. Interessen for denne særlige form for investering blev tilskrevet to faktorer: høj potentiel fortjeneste og muligheden for at opnå kryptovaluta på en anden måde end ved at købe for den traditionelle valuta, dvs. ved minedrift. (mining). 

Med tiden begyndte karakter af investeringer i kryptovaluta at ændre sig. Emnet var mindre og mindre relevant for teknologiske entusiaster og mere og mere for professionelle spekulanter, som begyndte at foretrække transaktioner på Bitcoin frem for transaktioner på forex. De provisioner, der opkræves af de største online-kryptovaluta børser, begyndte at blive lavere og lavere, hvilket i sidste ende førte til, at populariteten af vekselkontorer blev undertrykt. Populariteten af denne form for investering var på sit højeste niveau i forbindelse med den rekordhøje Bitcoin-kurs, hvor emnet kryptovalutaer forekom der også i de vigtigste medier. Bitcoin-boblen bristede imidlertid, og minedrift blev urentabel – siden begyndelsen af 2018 har der været mere tale om at investere i alternative kryptovalutaer.

Ripple – en god investering

Ripple er et betalingsafviklingssystem og et netværk til valutaveksling, der kan behandle transaktioner over hele verden. Ripple fungerer som en betroet agent mellem to parter i en transaktion, da den hurtigt kan bekræfte, at udvekslingen er gået korrekt igennem. Ripple gør det muligt at udveksle forskellige fiatvalutaer, kryptovalutaer som Bitcoin og endda råvarer som f.eks. guld.

“Ripple blev fra starten designet til at erstatte SWIFT [det førende netværk for pengeoverførsler] eller på anden måde erstatte afviklingslaget mellem større finansielle institutioner,” siger Pat White, administrerende direktør for Bitwave.

Hver gang brugerne foretager en transaktion ved hjælp af netværket, opkræver netværket et lille gebyr i form af XRP-kryptovaluta. Standardgebyret for at gennemføre transaktioner på Ripple er 0,00001 XRP, hvilket er meget lidt sammenlignet med de gebyrer, som bankerne opkræver for grænseoverskridende betalinger.

XRP er en kryptovaluta, der kører på XRP Ledger, en blockchain, der er designet af Jed McCaleb, Arthur Britto og David Schwartz. McCaleb og Britto grundlagde Ripple og brugte XRP til at lette transaktioner online. Du kan købe XRP som en investering, en mønt til at udveksle med andre kryptovalutaer eller som en måde på at finansiere transaktioner på Ripple-netværket.

Det er værd at bemærke, at XRP-blockchainen fungerer lidt anderledes end de fleste andre kryptovalutaer. Andre kryptovalutaer åbner deres hovedbøger over transaktioner samt verifikationsprocesser for alle, der hurtigt kan løse komplekse ligninger, men transaktionerne er sikre, fordi de fleste indehavere af hovedbøger skal acceptere verifikation for at kunne tilføje dem. I Ripples tilfælde opdaterer verifikatorer deres hovedbøger hvert tredje til femte sekund, når der kommer nye transaktioner ind, og sikrer sig, at de passer til andre hovedbøger. Hvis der er en uoverensstemmelse, afbryder de forbindelsen. Dette giver Ripple mulighed for at verificere transaktioner sikkert og effektivt, hvilket giver den en fordel i forhold til andre kryptovalutaer som Bitcoin.

Ripple er et ekstremt nyttigt netværk for mange store organisationer, og derfor er XRP-token steget betydeligt i værdi i de seneste par år.

Ripple-pakke – lær at investere

Siden noget tid findes der en ny måde at lære at investere i Ripple kryptovaluta på. Vi taler om uddannelsespakker om kryptovaluta, i dette tilfælde – Ripple-pakken. Ripple-pakken er et sæt af e-bøger, webinarer og undervisningsmaterialer, der er designet til begyndere, som drømmer om at investere i denne fremtids valuta. Ripple-pakken leveres med en særlig kode og et kort, som giver et par enheder af XRP-token gratis og dermed kan man starte de første investeringer.

Ripple-pakken tilbyder interessant, omfattende uddannelsesmateriale, der er tilgængeligt som en del af pakken og indeholder et omfattende kompendium med informationer, der vedrører ikke kun de seneste tendenser inden for investering i e-penge, men også om investering generelt. Alt dette sammen gør denne type pakke til en yderst ønskværdig vare for alle, der ønsker at begynde deres eventyr med investering i virtuel valuta. 

Men hvordan virker det?

Hvordan håndterer Ripple Uddannelsespakke sikkerheden ved kryptovalutaer? Først og fremmest foregår hele operationen offline. I en særligt sikret kuvert, der sendes efter køb af pakken, findes der et Ripple-kort med en tilfældigt genereret Ripple-kode. Ripple-koden på kortet er også login og adgangskode til den konto, hvor kryptovalutaen er gemt.

Personen med Ripple-koden har adgang til at se værdien af den akkumulerede kryptovaluta, men for at kunne hæve den kræves der en e-mailbekræftelse. Først efter der bliver angivet Ripple-koden til mægleren og identiteten bliver bekræftet, er det muligt at forvalte de midler, der er akkumuleret i e-pungen.  

Detaljerede vejledning om, hvordan man kan se værdien, hæve eller forvalte kryptovalutaen, får man via e-mail.  Hvis køberen af pakken er i tvivl, kan den kontakte kundeservice for at få hjælp eller yderligere instruktioner.

Ripple-pakken kan kun fås som en del af uddannelsespakken. For at få den skal man kontakte sælgeren via e-mail og aftale et telefonopkald, hvor tilbuddet og hvordan pakken fungerer, vil blive præsenteret. Efter købet får kunden adgang til undervisningsmateriale, der sendes via e-mail, mulighed for at tilmelde sig webinarer samt en oversigt over værdi af den akkumulerede kryptovaluta. Samtidig sendes der med post et Ripple-kort med en kode – det kan afhentes mod fremvisning af et identitetsdokument.

Ripple pakke… kundeudtalelser

Ripple-pakken har et ry for at være en innovativ metode til at få undervisningsmaterialer samt en gratis mængde kryptovaluta. Derfor er der mange kommentarer både blandt kunderne samt på brancheblogs. Det ser ud til, at størstedelen af de kunder, der har købt Ripple-pakken, giver meget positive udtalelser om den.

•            Jeg modtog undervisningsmaterialer meget hurtigt og fik kryptovalutaen … Jeg kan begynde at lære fra bunden

Brugernavn: Claus

•            Mægleren skræmte mig en smule, men takket være ham behøver jeg ikke at beskæftige mig med at investere i min krypto med det samme, så jeg har en god mening i sidste ende. Desuden er Ripple steget i værdi for nylig, det er en meget god valuta.

 Brugernavn: Helle

 •           Jeg har allerede købt ripple valuta for et par tusinde og nu har jeg modtaget pakkerne og ripple kortet, mægleren kontaktede mig og forklarede mig noget, men jeg venter stadig og læser materialerne

Brugernavn: Inge

 •           lignende pakker har jeg set før, og jeg tror, de har været tilgængelige i årevis, men da de har eksisteret så længe, kan man vel ikke benægte deres effektivitet. Du får krypto-undervisning sammen – et ret godt tilbud

Brugernavn: Hans

Det ser ud til, at Ripple-pakken er en god løsning for begyndere, der kombinerer teorien om investering med praksis om at eje valuta. Sættet giver adgang til uddannelse og giver også mulighed for at få erfaring med at investere i Ripple e-penge. Den store fordel ved denne type produkt er helt klart, at kunden kun betaler for undervisningsmaterialer, mens kryptovalutaen modtages gratis. Som følge heraf kan man hurtigt starte din første investering og begynde på et kryptovaluta eventyr, der har potentiale til at vare i mange år fremover.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *